El moment complicat d'Emma García en ple directe amb Teresa Campos: «Ja n'hi ha prou»

María Teresa Campos amenaça d'abandonar el plató de 'Viva la vida'

María Teresa Campos al plató de 'Sábado Deluxe'
María Teresa Campos, en una imatge d'arxiu. | Telecinco

María Teresa Campos no deixa de generar polèmica. Si fa unes setmanes es convertia en notícia després de protagonitzar una entrevista gens amigable amb Isabel Gemio, aquest cop la presentadora torna a estar d'actualitat després de seure al plató de 'Viva la vida' i dirigir-se de males maneres a la presentadora, Emma García, per tal de boicotejar el programa.

La veterana presentadora s'asseia al plató del conegut programa de Mediaset disposada concedir la seva última entrevista a la televisió. No obstant això, només començar l'entrevista, Maria Teresa va fer que la presentadora hagués de descartar un tema perquè no s'enfadés i acabés per anar-se'n de plató.

Les deplorables paraules de Campos a Emma García

Tot i que la basca advertia a la mare de Terelu Campos que allò era una entrevista, la veritat és que la malaguenya devia pensar que 'Viva la vida' tenia pensat retre-li un homenatge per tant anys de treball. Res més lluny de la realitat: Emma García intentava treure-li tots els temes d'actualitat que envoltaven la periodista, com la seva disputa amb Isabel Gemio. «Ja s'ha parlat prou. No cal linxar una persona. Jo no he vingut a això aquí, Emma. No ha matat a ningú, ha estat massa exagerat tot el que s'ha dit. Es diuen coses que no són. Tot està perquè es venen les coses d'una manera que... tot ha estat excessiu», exclamava la malaguenya visiblement enfadada pel rumb que estava prenent la seva entrevista.

Lluny d'acovardir-se, Emma García s'imposava a la periodista. «Sí que ha estat gros Maria Teresa, vols resoldre-ho ja? Doncs som-hi. Ho volia deixar per després, però anem-hi ja», sentenciava. «Jo no venia a això», responia la periodista deixant entreveure que el programa li havia parat una trampa. «No perquè em cabrejo. Que no, que vull acabar-ho. No vull que diguin que vinc a respondre», sentenciava finalment la matriarca de les Campos. «Però Maria Teresa, Qui està fent l'entrevista, tu o jo? Sóc igual de tossuda que tu, així que toparem», li deixava anar Emma visiblement taxativa davant la falta de professionalitat de la periodista.

Jorge Javier, protagonista inesperat de la tarda

No obstant això, no ha estat el conflicte amb Isabel Gemio el que ha acabat per fer esclatar la veterana presentadora. Després que la basca tornés a treure a la llum la seva discussió amb Jorge Javier Vázquez, amb vídeo inclòs, Maria Teresa sentenciava: «Ja n'hi ha prou. Jo no he vingut aquí a això, Emma, ja està bé de coses lletges, anem a les coses boniques».

«No em sento orgullosa d'aquest dia, però tampoc sento que m'hagi de disculpar per res. Jo no vull discutir amb Jorge perquè és una de les persones que més estimo de la televisió. Jo volia parlar d'unes coses i ells només em preguntaven per altres, aquest va ser el motiu pel qual jo em vaig enfadar i vaig amenaçar amb abandonar el plató. Jo no he de demanar-li a Jorge perdó per res», afegia la periodista per concloure la seva entrevista.

Sens dubte, l'entrevista de María Teresa Campos ha causat la indignació dels teleespectadors, que no van dubtar a assegurar que era molt poc professional fer-li això a una companya de mitjà, i més quan sabia que havia acudit a 'Viva la vida' per una entrevista, no per a un homenatge.


Comentaris

envia el comentari