ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma més de 40.000 nous casos de Covid-19 i 492 morts per la malaltia

El moment que deixarà de pedra Sandra Barneda: «No tens ni idea del que m'ha fet»

Una de les parelles de la 'Isla de las tentaciones' podria trencar definitivament en el pròxim programa

Marta Peñate i el seu xicot, Lester, a 'La isla de las tentaciones'
Marta i Lester són una de les parelles que podrien trencar a 'La isla de las tentaciones' | Telecinco

El primer debat de la segona temporada de 'La isla de las tentaciones' d'aquest passat dimarts va estar protagonitzat per la parella formada per Marta i Lester. Malgrat que no es va poder veure exactament què va passar entre tots dos, sí que es va fer un avançament sobre què es podrà veure durant la tercera gala del programa.

La parella va decidir participar en el programa sabent que la seva relació no passava pel seu millor moment, i el poc temps que hem pogut veure sobre la seva estada al programa ha confirmat que queda molt poc amor entre tots dos. 

La discussió que la parella va mantenir i que es va poder veure abans que fossin separats en les seves respectives illes ja va donar proves suficients per aventurar-nos a pensar que la parella no sobreviu al final d'aquesta d'edició. La cosa va començar ja malament quan Kevin, el temptador, va preguntar a María si seguia enamorada de Lester. «No ho sé», va respondre ella, deixant anar tots els mals auguris sobre la seva relació. 

Kevin se sent molt atret per Marta i farà tot el possible per guanyar-se el seu cor, i pel que sembla ella tampoc vol posar-li massa complicat. Ell va dir a Marta que si Lester «ho deixa amb ella, a veure si té collons de trobar-ne una altra igual. Quan passin els sis mesos se'n penedirà. Ets una noia divertida, extravagant... Em dona un coratge que no t'ho creus ni tu. Tu vals molt», li va dir. 

La parella podria enfonsar-se al pròxim programa

Segons l'avançament que vam poder veure, en el pròxim programa serà Marta qui veurà unes imatges de Lester que no li faran gaire gràcia. Arran d'això, sembla que farà unes declaracions a Sandra Barneda que podrien ferir de mort la relació: «No tens ni idea, Sandra, de tot el que m'ha fet. Fa temps que no em fa feliç. Fa temps que no em fa feliç», li confessa entre llàgrimes. 

El comportament de Lester a la seva illa no agradarà gens la seva parella i ella explotarà: «Que 'heavy', que mentider, que canalla. És un mentider, ja m'ho esperava tot d'ell. Vull anar a casa seva si us plau. Vull parlar amb ell si us plau. Em sento enganyada, em sento de tot. Vés a saber les festes que s'ha muntat a casa meva. Pagada per mi i la meva mare, la casa. Jo li he donat tot. Tota la meva vida», exclamava.


Comentaris

envia el comentari