Mónica Carrillo al plató del telenotícies d'Antena 3

Mónica Carrillo, devastada per la mort de dues amigues seves

La presentadora no ha pogut continuar parlant

Mónica Carrillo ha viscut situacions de tota mena a la televisió, però cap com la que ha hagut d'afrontar aquest cap de setmana. I és que ahir, diumenge, va haver de comunicar la mort de dues amigues: Miryam Romero i Inmaculada Salvador. Estava tan dolguda, que no va poder evitar posar-se a plorar en directe, mentre presentava el telenotícies.

No va poder continuar, així que l'informatiu va donar pas a un vídeo mentre ella es recomponia.

Mónica Carrillo s'enfonsa en directe

La presentadora de l'informatiu d'Antena 3 ahir va protagonitzar un moment molt dur. Es va veure en l'obligació de comunicar als espectadors la mort de dues companyes. Una situació que la va tenir emocionada des que va pronunciar la primera paraula.

Va dir: «Acabem la setmana amb una notícia molt trista per a la redacció». Aleshores se li va començar a entretallar la veu i no va poder evitar les llàgrimes mentre deia: «Avui han mort prematurament dues companyes molt estimades. Són Inmaculada Salvador, productora d'aquesta casa, i Miryam Romero, que deveu recordar com a editora i presentadora».

Fotomuntatge d'Inmaculada Salvador i Myriam Romero
Mónica Carrillo s'ha posat a plorar en directe quan donava la notícia de la mort de les seves companyes | Catalunya Diari

Carrillo no podia ni parlar, per la qual cosa el programa va donar pas a un vídeo on es feia un recorregut per la vida de les dues dones. De Romero, que ha mort d'una malaltia molt llarga, es va destacar que havia sigut editora de l'informatiu de les 21.00 fins fa dos anys. De la mateixa manera, es va afegir que «sempre intentava aconseguir el millor de cadascú».

«Era clara i directa i tenia amb molts anys d'experiència, perquè va començar a treballar, també com a subdirectora i presentadora, a principis dels 90. Tenia un humor molt fi i intel·ligent. Apagava incendis a la redacció, i també en provocava, perquè tenia criteri i ho exposava».

Myriam Romero de jove
Myriam Romero va ser presentadora a Antena 3 | GTRES

Tot seguit, el vídeo va recordar Inma, que ha mort inesperadament i que va començar treballant al programa 'Alerta 112' . D'ella es va dir que «era productora i aconseguia que tots els redactors visquessin i sobrevisquessin el millor possible. Si feia falta, era actriu i mare. Si en un directe plovia, es mullava, mentre que el redactor o la redactora estava com un pinzell».

Per acabar el vídeo, es va afegir: «Miryam i Inmaculada han sigut unes grans professionals de la televisió. Permeteu-nos compartir amb vosaltres l'afecte que els tenim».

Després d'això, Mónica Carrillo va tornar a intervenir, una mica més serena, per demanar disculpes als espectadors per haver plorat en directe. «Us demano disculpes perquè l'emoció ha pogut amb mi. I és que aquesta notícia ens ha commogut moltíssim. Tornem dissabte que ve. Gràcies per acompanyar-nos», va dir.

▶️ El trauma familiar que le cambió la vida a Dani Martin

Mónica Carrillo torna a demanar perdó per haver-se emocionat en directe

La parella de Vanesa Martín no només es va disculpar al mateix plató per no haver pogut reprimir les llàgrimes. També ho ha fet a les xarxes socials amb aquest missatge: «A la redacció del telenotícies d'Antena 3 estem desolats per la pèrdua de la Myriam i de l'Inma».

«Aquest ha estat l'homenatge que els hem fet, a elles i a les seves famílies. Em sap greu haver-me posat a plorar mentre ho explicava en. Diuen que l'excés de veritat mai és dolent, i aquí hi havia molta veritat».

Molts seguidors de la presentadora li han donat ànim en aquest moment tan dur. I també ho han fet companys de professió que estan consternats per les dues pèrdues. Ana Rosa Quintana, per exemple, ha escrit a Mónica: «Quina notícia més trista. Tot el meu condol a les famílies».

«Vaig tenir molta relació amb la Miryam. No m'ho podia creure».

A més, hi ha altres cares conegudes que han volgut deixar-li clar que no passa res per haver-se emocionat en directe. Per exemple, Carolina Iglesias li ha dit: «Les coses o es fan de debò o no es fan. Una abraçada enorme».