Imatge de Mónica Carrillo i Matías Prats, presentant l'informatiu del cap de setmana d'Antena 3

Mónica Carrillo fa plorar a Antena 3: «Abans de començar sempre penso en ella»

La periodista ha relatat com ha viscut el seu càncer de pell

Sens dubte, Mónica Carrillo és una de les periodistes més consolidades del panorama televisiu espanyol, però, sempre ha intentat mantenir la seva vida privada al marge. En aquesta ocasió, la periodista concedia una entrevista molt sincera a 'El Faro', de Mara Torres, per parlar sobre la seva llarga trajectòria. Al llarg de l'entrevista, la periodista ha parlat sobre la seva infància i com s'havia iniciat amb tan sols 13 anys en el món de la ràdio.

«La meva mare cosia i jo estava sempre a l'habitació amb ella. Vaig estar un parell de setmanes sense poder anar a classe i va ser llavors quan vaig començar a gravar la meva veu amb l'objectiu de substituir la locutora del programa», començava dient. «Em feia les entrevistes, les publicitats, la sintonia...», afegia.

«Ara mateix em faria molta vergonya escoltar-ho, tot i que amb els anys tot cobra una altra dimensió», assegurava Mónica Carillo en recordar els seus primers passos en la ràdio. Visiblement emocionada, Carillo ens ha fet partícips de la seva infància sota el pseudònim 'Gala'.

Mónica Carrillo parla sobre el seu càncer de pell

La periodista també es mostrava contundent a l'hora de parlar sobre el càncer de pell que l'ha mantingut allunyada, durant diversos mesos, dels Informatius d'Antena 3. És més, Carrillo confessava que al principi, després del xoc inicial que li va suposar la notícia, no tenia cap intenció d'explicar-ho. «En un primer moment no tenia intenció de fer-ho públic perquè soc molt reservada per a totes les meves coses, i això ho estava vivint a la meva intimitat. Ni tan sols m'ho vaig plantejar. El primer dia que em vaig incorporar ho vaig explicar sense dir-ho a ningú», confessava.

«Jo només volia visibilitzar això i poder ajudar a persones que estan passant per la mateixa situació», recalcava la presentadora. És més, la periodista reconeixia que finalment no havia estat un punt d'inflexió en la seva vida i que havia estat una cosa que li havia passat sense més. Sens dubte, Mónica Carrillo és una de les presentadores més estimades d'Antena 3. La seva naturalitat i la seva honestedat a l'hora de relatar les diverses informacions que van arribant a la premsa han conquistat el públic.