Mónica Carrillo y Vanesa Martín.

Mónica Carrillo, separada de la seva nòvia i sense paraules

Mónica Carrillo porta dies allunyada de la seva parella

Mónica Carrillo mai no ha volgut parlar de la seva vida privada, sempre ha intentat mantenir-la allunyada del focus mediàtic. Tot i això, des de fa temps, s'ha publicat que es troba sortint amb la cantant Vanesa Martín. Una artista de qui fa dies que està separada, físicament parlant, ja que la malaguenya es troba de gira per Amèrica.

Així, hi ha milers de quilòmetres que les separen. Però Mónica Carrillo està encantada i sense paraules per l'èxit de la seva noia. Sí, perquè està arrasant amb aquest tour internacional.

Mónica Carrillo i Vanesa Martín
Mónica Carrillo i Vanesa Martín, separades per motius professionals | GTRES

Mónica Carrillo, sola i esperant el retorn de la seva parella

Carrillo fa dies que no té al costat la seva noia, que és un dels seus principals suports. I així ho ha demostrat quan, per exemple, ha rebut nombroses crítiques pels seus comentaris sobre les eleccions a França.

Estar separades té a Mónica una mica trista i per evitar aquest sentiment ha aprofitat per envoltar-se dels seus. Com ha compartit a les xarxes socials, no ha dubtat a passar uns dies en família.

En concret, ha pujat al seu Instagram una fotografia amb la seva mare, a qui ha anat a visitar a Elx. Allà han compartit moments juntes i ha pogut assaborir els àpats de la mare com els seus habituals ous ferrats amb patates.

De la mateixa manera, també ha volgut viure instants amb la neboda, que té 8 anys. Una petita que li ensenya, com ella ha explicat, a «posar-hi purpurina als dies amb menys brillantor. Amor incondicional».

Imatges de totes dues davant les quals Vanesa no ha dubtat a reaccionar. Ho ha fet donant 'm'agrada'. I és que està feliç que la seva parella aprofiti per estar amb els seus durant la seva absència.

▶️ Enrique Ponce confirma que ya no hay vuelta atrás

Mónica Carrillo, feliç pels èxits de Vanesa Martín

La presentadora de les notícies d'Antena 3 segur que troba a faltar la seva parella. Però també es troba gaudint del prestigi que ella està aconseguint al seu tour per Amèrica. Un viatge que ha aprofitat també per gravar un videoclip a Mèxic.

Així mateix, ha optat per fer un concert a Puerto Rico, que ha hagut de doblar per petició i perquè el primer va esgotar entrades. Tan inesperat ha estat el resultat aconseguit i tan encantada ha quedat pel suport dels seus fans allà que ha dit: «No tinc paraules».

I així també s'haurà quedat Mónica, sense paraules, en veure com d'estimada és Vanesa a l'altra banda del món. De la mateixa manera, es troba expectant per veure com se la rep a la seva gira pels Estats Units i que porta per títol 'Vanesa Martín Tour 2022'.

En efecte, aquesta gira es compon d'un total de cinc concerts. El primer va ser el 12 de maig, al Town Hall de Nova York. El segon va tenir lloc l'endemà, 13 de maig, al Lincoln Theatre de Washington.

Avui diumenge 15, per part seva, l'andalusa actuarà a The Fillmore Miami Beach al Jackie Gleason Theatre de Miami. El 18 de maig farà el mateix a The Wiltern, a Los Angeles. I tancarà les seves actuacions per terres nord-americanes amb el seu concert el dia 20 a The Fillmore a San Francisco.

Muntatge de fotos de Mónica Carrillo i Vanesa Martín.
Mónica Carrillo desitja que Vanesa Martín torni a casa | CatalunyaDiari

Després d'aquests compromisos, tornarà a Espanya per continuar la seva gira a casa nostra, que la portarà a recórrer tota la geografia del país. I això li permetrà retrobar-se amb Mónica, amb qui, pel que sembla, surt des del 2019, després de conèixer-la en un plató d'Antena 3.