Mónica Hoyos, primera confirmada de ‘GH VIP 6’

La notícia ha quedat desvetllada durant l’última emissió de ‘Sábado Deluxe’

Mónica Hoyos
Mónica Hoyos | GTRES
 

La fi de l’estiu s’acosta, i amb ell torna la normalitat a les graelles televisives. Després de tres mesos de descans, les cadenes tornen a engegar motors i es preparen el millor que poden per tal d’aconseguir reunir els màxims èxits en audiències. Una de les emissions més esperades per al públic de Telecinco és, sens dubte, la de la sisena temporada de ‘GH VIP’, que després de cancel·lar l’edició prevista per l’inici d’any, ara torna a la gran pantalla amb més força que mai.

La cadena d’origen italià sap que és de vital importància reunir un càsting suficientment exitós com per assegurar-se un gran nombre de seguidors. Al llarg dels darrers mesos, noms com Chabelita, Míriam Saavedra i Kiko Hernández han sonat reiteradament, però no ha estat fins aquest passat cap de setmana quan s’ha sabut que la primera concursant oficial de ‘GH VIP 6’ no és altra que la polèmica Mónica Hoyos.

La primera concursant de ‘GH VIP’ es va fer oficial a ‘Sábado Deluxe’

El lloc escollit per clamar la notícia als quatre vents ha estat, com no podia ser d’altra manera, ‘Sábado Deluxe’, i ho han fet després de diverses setmanes de donar pistes i crear incògnites. En aquest sentit, la promoció del programa es va sustentar en imatges de les maletes dels futurs concursants de l’edició, un equipatge que, malgrat ser fictici, contenia una sèrie d’objectes identificatius que els espectadors podien relacionar amb el seu propietari.

Imagen de la campaña de expectativa de Telecinco con el programa 'Gran Hermano VIP'.
Imatge de la campanya promocional de Telecinco amb el programa 'Gran Hermano VIP'. | Telecinco
 

En el cas de Mónica Hoyos, la bossa contenia unes ulleres de sol femenines, un barret amb un toc ‘vintage’ i una llama. La procedència d’aquests objectes es remuntava a un país sud-americà, i més concretament, a Perú.

Chabelita, també en el punt de mira dels espectadors de Telecinco

Malgrat que en aquesta classificació es podrien englobar diversos personatges televisius coneguts, les possibilitats s’anaven limitant al voltant de Míriam Saavedra, Chabelita i Mónica Hoyos. Finalment ha estat la model, que en els últims mesos ha estat contínuament a l’ull de l’huracà del programa ‘Sálvame’, l’escollida com la privilegiada primera concursant de ‘GH VIP 6’.

Ara toca esperar fins conèixer la resta de famosos que pugnaran amb la presentadora de televisió per tal d’emportar-se el desitjat maletí, malgrat que totes les mirades estan posades en una de les dones que hem mencionat anteriorment: Chabelita, una mina d’or per tots els programes del cor de l’empresa Mediaset.

Chabelita en su última entrevista en 'Sábado Deluxe'
Chabelita en una entrevista a 'Sábado Deluxe' | Telecinco
 

Comentaris

envia el comentari