rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

BUTLLETÍ

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

Mónica Hoyos i Dakota discuteixen per culpa d'una confessió d'Isabel Pantoja

El presentador va intervenir entre les dues i demanar-los que no magnifiquessin les tragèdies
Dakota i Mónica Hoyos van discutir per una confessió de la Pantoja | Telecinco

 

Les darreres setmanes de 'Supervivientes' sempre són sinònim de nervis, de sinceritat i d'atacs de desesperació davant els pocs dies que queden per tornar a la realitat. En aquesta ocasió, el passat dimarts Mónica Hoyos i Dakota van protagonitzar una discussió que va ser originada per una confessió d'Isabel Pantoja.

 

Tot va començar quan el presentador Jordi González li va preguntar a la Pantoja per què creia que havia tornat a l'illa Hoyos. En aquest sentit, la cantant va dir sense cap mena d'emoció que: «Va ser una sorpresa. I res, la tornem a tenir aquí amb nosaltres».

 

 

La Pantoja prefereix Chelo

Davant la seva poca efusivitat, González va preguntar-li si hagués preferit que en el seu lloc hagués tornat Chelo García-Cortés o Mahi. Sense temps per a respondre, va ser la mateixa Dakota la que va dir que, evidentment, la Pantoja volia que tornés Chelo amb la resta de companys. Va ser llavors quan va començar el conflicte i Hoyos va manifestar: «Està bé que m'ho digui perquè jo no ho sabia. M'ho acaba de dir».

 

Sense pensar-s'ho dues vegades, Dakota va atacar de nou Hoyos i, amb la intenció de defensar Pantoja, va dir-li que era evident que preferís la tornada de Chelo, ja que eren amigues. Però aquesta raó no va convèncer a una Hoyos que va començar a compartir males paraules amb una Dakota enfadada i disposada a tot per defensar Pantoja.

 

El presentador va intervenir en la discussió

La discussió va arribar a tal punt que el mateix presentador els hi va demanar que calmessin els ànims. No obstant això, paraules com «fantasma» i «tonta» van ser les protagonistes del conflicte entre ambdues. De fet, Dakota es va atrevir a dir: «No m'alegro gens que hagi tornat al concurs. Si Espanya l'ha fet fora, doncs al carrer, és el que hi ha. És més, aquesta senyora em va acusar d'haver agredit a algú i, al final, surt la veritat».

 

Com era d'esperar, Hoyos també va voler respondre-li i va negar que ella l'acusés de res, sinó que simplement no li agradaven els mals modals de la que fou participant del programa 'Hermano Mayor'. Finalment, el presentador va haver d'intervenir i els va recomanar: «Escolteu al presentador? Doncs cuideu les maneres i no magnifiqueu les tragèdies».

 

Mónica Hoyos i Dakota no tenen una bona relació | Telecinco

 

També et pot interessar...

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per ZARA! Participa aquí, és molt fàcil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris