INVITACIÓ OFICIAL:

📺 T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Aquest grup de Facebook, t'encantarà! CLICA AQUÍ I APUNTAT-HI!

Mónica Hoyos podria emprendre accions legals contra Miriam Saavedra

La peruana assegura que la Princesa Inca li va fer bullying durant set mesos
Mónica Hoyos torna al panorama públic | Telecinco

 
Després d'uns mesos desapareguda de la televisió, Mónica Hoyos ha tornat amb força al panorama públic. La peruana ha assegurat a la revista 'Semana' que la seva retirada va ser per motius mèdics i que en cap cas aquesta situació estava relacionada amb el fet d'evitar veure com guanyava 'GH VIP' Miriam Saavedra. «Quan vaig sortir de la casa vaig intentar fer tot el que podia pel programa amb el qual m'havia compromès però va arribar un moment en el qual vaig haver de parar perquè estava molt malament emocionalment i em van aconsellar que m'agafés un descans», ha dit.

 

D'aquesta manera ha justificat Hoyos la seva absència a les gales i programes de Telecinco un cop va abandonar 'GH VIP'. A més, la que va ser parella de Carlos Lozano ha concretat que la seva participació en el concurs li ha ocasionat estrès posttraumàtic. «El doctor em va dir que mentre per a la resta dels meus companys tot això havia sigut un joc perquè no ha tingut res o gairebé res de rutina real, per a mi no ha sigut així». 

 

Sobre els rumors respecte a les possibles accions legals que volien emprendre des del programa per incomplir el seu contracte, Hoyos ha desmentit aquesta informació dient que va enviar el certificat mèdic a la productora per avisar de la seva absència a les gales.

 

Resposta a les crítiques

Pel que fa a les crítiques que ha rebut per la seva enemistat amb Saavedra, la peruana ha convidat a totes les persones a posar-se en les seves sabates abans de donar la seva opinió. «M'agradaria que tots els que em critiquen passessin set mesos del bullying previ que aquesta senyora m'estava fent a la televisió».

 

En aquest sentit, Hoyos ha deixat la porta oberta a emprendre mesures legals contra la Princesa Inca. «Ho he de veure amb calma però el que no es pot consentir és que aquest personatge segueixi parlant de dues persones que han de cuidar d'algú. Això no pot anar a més».

 

Il·lusió per tornar a ser mare

Respecte als seus plans de futur, la peruana ha confessat que està oberta a l'amor i a tornar a ser mare. «M'agradaria enamorar-me i que em donin l'oportunitat de ser dona. Em mereixo estabilitat emocional i, tot i que sé que la meva petita no vol, m'agradaria donar-li un germà. M'estic plantejant fer-ho encara que sigui sola, sense parella».Comentaris

envia el comentari