Mónica Hoyos, décima expulsada de 'Supervivientes 2019'

Mónica Hoyos és la desena expulsada de 'Supervivientes'

Els nous nominats són Mahi i Albert, mentre que Fabio i Omar són els primers finalistes oficials

Mónica Hoyos s'ha quedat a les portes de la final de 'Supervivientes 2019'. L'audiència del 'reality show' ha decidit que fos Fabio qui se salvés i pogués continuar amb Omar com els dos primers finalistes oficials, mentre que els nous nominats són Mahi i Albert.

Mónica Hoyos, expulsada

En el moment de conèixer qui dels dos anava a seguir a la final, Fabio no ha dubtat ni un segon en celebrar la seva victòria davant Mónica i ha abraçat a Mahi, ple d'emoció, per a posar-se a ballar 'el meneito', un ball que s'havien inventat. 

Mentrestant, la desena expulsada de 'Supervivientes' els observava amb atenció, fins que Fabio ha volgut apropar-se a ella per a fer-li dos petons, moment en el qual Mónica els ha refutat: «Que et donin» i li ha dit: «Jo no ho hagués fet, no m'importa. Que parlin i que no callin, i que diguin el que realment pensen».

Per descomptat, Jorge Javier no ha dubtat en respondre a Mónica per la seva actitud enfront de la victòria del seu company, i per això ha puntualitzat: «Jutjar com ha viscut una persona és complicat, però no trenquis aquest moment teu. És un moment meravellós, d'una manera única perquè no es repetirà. Has fet un concurs molt bo. No te'n vagis de la 'Palapa' amb aquest humor».

Mahi i Albert, nous nominats

Per acomiadar-se, Mónica ha volgut agrair al públic el seu suport: «Molta sort. Albert, ets el meu guanyador. Que vagin molt bé els dies que queden. A qui ho he d'agrair és al públic, que m'ha salvat i no a ells, que m'han nominat tantes vegades. Gràcies a la productora per permetre'm descobrir coses que m'agraden de mi».

Els nous nominats de 'Supervivientes' són Mahi, escollida pel grup, i Albert, escollit per Fabio que era el líder: «Em toca nominar a Albert perquè m'he apropat molt a Omar i, a part, li torno perquè la setmana passada me la va donar ell a mi. Però sense cap mena de rancor». Mentre que Fabio i Omar es posicionaven com els primers finalistes oficials de 'Supervivents 2019'.

També et pot interessar...