Mónica Hoyos s’enfronta a Lydia Lozano i marxa del ‘Deluxe’ per no veure a Miriam Saavedra

La peruana volia donar la seva versió del triangle amorós Saavedra-Lozano-Hoyos, però finalment l’entrevista no va anar com ella volia

Mónica Hoyos durante su paso por el 'Deluxe'
Mónica Hoyos durant el seu pas pel 'Deluxe' | Telecinco
 

Miriam Saavedra, Carlos Lozano i Mónica Hoyos semblen els protagonistes d’una història interminable. El triangle amorós ha donat molt que parlar al llarg dels últims mesos, i després de diversos enfrontaments, acusacions creuades i problemes de tota índole, Mónica Hoyos estava disposada a asseure’s al plató de ‘Sábado Deluxe’ per explicar la seva versió dels fets.

Però en aquest programa mai pots donar res per segur, i el que en un principi havia de ser una entrevista ‘tranquil·la’ va acabar amb un dur enfrontament entre l’exdona de Carlos Lozano i Lydia Lozano, i amb Mónica fugint cames ajudeu-me per tal d’evitar un enfrontament directe amb Miriam Saavedra. 

Mónica li va etzibar un «poca-vergonya» a Lydia Lozano

La nit va començar seguint la seva tònica habitual. Tot transcorria dins la normalitat, amb algun crit esporàdic però continuant amb la línia marcada, fins que va arribar el moment de tractar un tema força polèmic: la suposada demanda que l’actriu peruana havia imposat contra l’exparella de Lozano, que Miriam nega haver rebut.

Mentre els col·laboradors es preguntaven qui deia la veritat i qui mentia, Lydia Lozano va acusar Hoyos de ser l’única que sempre acabava parlant de la seva filla i ficant-la a l’ull de l’huracà. Un comentari que no va agradar gens a la mare de Luna, que a continuació li va soltar un dard enverinat a Lydia: «Què poca-vergonya…».

.

Lydia Lozano arremetió contra Mónica cuando esta la llamó «sinvergüenza»
Lydia Lozano es va enfrontar a Mónica quan aquesta li va dir «poca-vergonya» | Telecinco
 

 

En aquell moment, la col·laboradora de ‘Sálvame’ es va ficar feta una fera, i va començar a fer-li retrets a Hoyos mentre aquesta es mostrava cada vegada més molesta. La discussió va anar creixent fins que la conductora, María Patiño, es va veure obligada a intervenir. Malgrat que va aconseguir que les dues es calmessin, el que vindria després va acabar de desestabilitzar la situació.

L’exdona de Carlos Lozano no va voler escoltar Miriam Saavedra

I és que el programa havia contactat amb Miriam per tal que aquesta pogués replicar-li a la seva Nemesis particular. Però Mónica Hoyos no va voler quedar-se per saber què li havia de dir Saavedra, així que només assabentar-se de la seva entrada, va fugir immediatament del plató, i va acabar amagant-se en algun lloc remot dels estudis.

Però això no va fer que Miriam es fes enrere i, mostrant-se visiblement molesta, va llançar una sèrie d’advertències dures a l’exdona de la seva exparella, dient coses com ara que «potser jo caic, però tu cauràs amb mi», i mostrant-se disposada a explicar tot allò que sabia i que feia temps que estava callant. 

Miriam Saavedra entró en directo en el 'Deluxe'
Miriam Saavedra va entrar en directe al 'Deluxe' | Telecinco
 

 


Comentaris

envia el comentari