Mónica Hoyos, expulsada de 'GH VIP'

Amb un 67,1%, l'exparella de Carlos Lozano deixa 'Gran Hermano VIP'

Mónica Hoyos, tras conocer la noticia de su expulsión
Mónica Hoyos, després de conèixer la seva expulsió del programa de Telecinco | Gran Hermano

'Gran Hermano VIP' encara la seva recta final. Com cada dijous, Jorge Javier Vázquez va reunir tots els nominats i, amb gran sorpresa, va anunciar el nou del nou expulsat. Ahir, doncs, va ser el torn d'una Mónica Hoyos que, abans de marxar, va optar per assenyalar i incriminar amb duresa la seva gran enemiga en aquesta edició del programa Miriam. «És una falsa, se li veu el llautó», va explicar Hoyos sobre Miriam abans d'abandonar el programa. 

Miram, per contra, va optar per mostrar la seva cara més tranquila per explicar: «No tinc odi per ningú... simplement m'és indiferent». I així, amb un context d'allò més bèl·lic, Hoyos es va veure forçada a marxar davant la tensa mirada de la seva 'enfant terrible'. Tot i això, cal esmentar que el seu adeu va ser clar, ja que Hoyos es va veure obligada a deixar l'exitós programa de Telecinco amb un 67,1% dels vots. Molt per sobre, doncs, dels seus ahir rivals Miriam i EL Koala

Mónica i el seu adeu a 'GH VIP'

Mónica va fugir corrents del plató en sentir el seu nom. Avergonyida, la participant va protagonitzar moments d'alta tensió en fugir ràpidament de l'escena. «Marxo superada per l'espectacle d'avui, no puc suportar-ho més», va expressar la mateixa Mónica just abans d'abandonar, per sempre, el plató.                              

Quatre finalistes i quatre caps de campanya

Los cuatro finalistas de 'GH VIP 6'
Els finalistes de 'GH VIP 6' | Telecinco

 

El Koala, Miriam, Asraf i Suso: així queda ara l'escena a 'Gran Hermano VIP'. Sorprenentment, El Koala i Miriam han superat els darrers esculls i ara veuen com, davant dels favorits Asraf i Suso —salvats des de fa unes setmanes—, afrontaran una final que, de ben segur, promet emocions fortes. 


Comentaris

envia el comentari