La presentadora i actriu Mónica Hoyos visiblement enfadada en un plató de televisió

Mónica Hoyos descobreix en directe que la seva parella està en cerca i captura

La col·laboradora pensava que parlaria del pis que té ocupat per 'okupes', però l'actualitat li ha passat per sobre

Mónica Hoyos no aixeca el cap. La concursant de 'realities' va tornar ahir a 'Sálvame' per explicar que després d'una etapa molt dolenta, estava començant a remuntar i a veure la llum al final del túnel. Recordem que la col·laboradora va protagonitzar tenses trobades amb el seu exmarit Carlos Lozano i també amb qui era la seva xicota, Míriam Saavedra, arribant a insultar-se en directe i dient-se coses molt lletges, i que ja passen a la història de la televisió.

Aquesta mala ratxa va anar acompanyada amb el fet que la col·laboradora no va aconseguir guanyar una plaça com a tertuliana de 'Sálvame' i això va obligar-la a buscar-se la vida lluny de la televisió, només tornant per participar en alguns 'realities'. Però, ahir, Mónica va demanar que la tornin a trucar per treballar i Jorge Javier Vázquez va recollir el guant dient que quan vulgui, ja que el presentador no ha tingut problema a reconèixer que és una gran concursant de programes.

Hoyos assegurava que en els últims temps no estava massa contenta amb 'Sálvame', però ahir es reconciliava amb el format per explicar que les coses li estaven començant a anar molt millor. No obstant això, només hi havia una cosa que l'estava molestant de la seva vida, els 'okupes' que van entrar al seu pis i que es resisteixen a marxar, tot i la insistència de la model.

El que no sabia Mónica, és que el programa tenia una bomba guardada per a ella i que faria enfonsar-li aquest ànim que, segons ella, ja estava molt més reactivat. El presentador del programa li preguntava a Mónica si tenia parella i aquesta va respondre afirmativament. A més, afegia que només s'estaven coneixent i que ara estaven passant per una petita crisi, sense saber que el programa estava a minuts d'aportar-li un nou motiu per dinamitar el seu nou romanç.

Tot i que el programa no ha volgut donar el nom, sí que han donat el seu cognom, Sánchez. Així doncs, el nou xicot d'Hoyos i, sempre sota les informacions que han arribat al programa, no seria aigua clara i s'hauria venut davant Mónica com una persona que no és. 'Sálvame' va emetre un àudio en què un testimoni explica la veritable identitat de l'individu.

Aquest estaria fent servir diversos noms falsos per apropar-se a diverses dones i intentar enganyar-les, fent-se passar per un empresari d'èxit i molt ben relacionat. Sembla que darrere d'aquest home no hi ha més que mentides, deutes i seriosos problemes amb la justícia.

Una denúncia per valor de 18.000 euros

Quan aquesta notícia va saltar al plató de 'Sálvame', el programa va voler aportar més informació a la convidada i cedir-li una dada més sobre el seu noi. Es veu que aquest compta amb diverses demandes i requeriments judicials pendents per diverses irregularitats que hauria comès al llarg de la seva vida. Concretament, Jorge Javier va fer referència a una multa que té pendent i que ascendiria fins als divuit mil euros.

Això, que ja de per si és fort, té una continuïtat i Kiko Hernández va tenir accés a una notícia que es va publicar l'any 2015 i en el qual es fa referència a un treballador d'una entitat bancària i que va estafar milions d'euros a través d'unes cartes que va distribuir. Aquest sembla que fa referència al mateix home i que va arribar a anar a judici per aquest tèrbol assumpte.

Amb totes aquestes dades, Mónica va decidir trucar al seu noi durant un tall publicitari i, a la tornada aquesta, va explicar que va parlar amb el protagonista d'aquesta història i li va negar totes aquestes dades, al·legant que només hi va haver un judici i que en va sortir absolt. Així i tot, Mónica tornarà en uns dies quan l'equip del programa demani noves dades.