La catalana Mónica López dona la notícia del dia a TVE

La catalana acaba una de les seves etapes com a presentadora

La dona del temps de TVE Mònica López
Mónica López presentarà 'La mañana de la 1' | RTVE

Sorpresa a les files de TVE. La cadena ha decidit que la catalana Mónica López serà la nova presentadora de ‘La mañana de la 1’, programa que fins ara era liderat per la reconeguda periodista María Casado.

Mónica López va néixer a la Seu d’Urgell i l’any 1997 va llicenciar-se en Física per la Universitat de Barcelona. Aquell mateix any va començar a formar part de la primera empresa espanyola dedicada a la col·laboració d’informació meteorològica com a responsable de redacció.

López i Casado, de TV3 a TVE

Com la majoria de celebritats catalanes que acaben saltant a l’àmbit estatal, López va començar a TV3 presentant ‘El Temps’ durant l’any 2001. Durant 2004 i 2008 també es va posar al capdavant de ‘Els Matins’ de la cadena catalana, que va abandonar finalment per traslladar-se a Madrid i començar una nova carrera a TVE. Tal va ser la seva popularitat a les nostres fronteres que va presentar les campanades a TV3 durant el cap d’any 2006-2007.

Per la seva banda María Casado acaba, així, aquesta etapa a TVE després de 4 anys al capdavant de ‘La mañana de la 1’ i convertint-se en una de les cares més reconegudes dels matins. Segons informa RTVE en un comunicat, Casado seguirà altres «comeses professionals» dins la cadena. A més, la periodista és també presidenta de l’Acadèmia de les Ciències i les Arts de Televisió.

María Casado, presentadora de 'La Mañana de La 1'
La presentadora abandona el programa després de 4 anys | TVE

D’aquesta manera, la televisió pública torna a apostar per una figura catalana per posar-se al capdavant del programa més important dels matins de TVE. María Casado va néixer i formar-se a Barcelona i, després de fer els seus primers passos a TV3, va saltar a l’àmbit estatal. Ara, és el torn de Mónica López per continuar amb el mític programa matinal.


Comentaris
Josep
Endevant Mónica, felicitas per el nou programa. Ets la millor. Salut

envia el comentari