Mónica Naranjo confessa que va estar «enamorada» d'Ana Milán

Mónica NaranjoEl primer programa de 'Mónica y el sexo' va deixar als espectadors atònits  | Twitter (@monicanaranjo)

Mónica Naranjo s'ha convertit en notícia després d'una sorprenent confessió sobre Ana Milán, ho ha fet durant l'estrena del programa 'Mónica y el sexo', que es va estrenar el passat divendres a Cuatro. L'actriu va estar present durant el primer programa, on la cantant va revelar que es va enamorar de qui és la seva amiga des de fa més de 20 anys.

La cantant només tenia afalacs per Milán: «És tremenda. És bonica per fora i per dintre» expressa. Però la cantant no es va quedar tan sols amb aquestes tendres paraules, sinó que va assegurar: «Vaig tenir un amor a primera vista amb ella». Segons aquesta, quan es van conèixer «vam estar parlant tota la nit i no li vaig llençar els trastos perquè sabia que tenia xicot» assegura, i confessa «perquè sinó... Jo la volia conèixer una mica més».

Arran d'aquestes confessions, l'actriu no va poder evitar riure i fer un comentari a l'altura de la situació entre rialles: «Me n'hauria pogut anar al llit amb Mónica Naranjo seria el titular, no?». Ana Milán, que es va prendre la situació de la forma més normal i divertida possible, va voler participar en el primer programa de 'Mónica y el sexo' per donar suport a la seva amiga, qui recordem es troba passant per una complicada situació sentimental després de la ruptura amb la seva parella.

Però el tema no es va quedar aquí, sinó que després la cantant va decidir fer un vídeo en directe des del seu compte personal d'Instagram que va fer saltar totes les alarmes entre els fans de les dues protagonistes de la història. Un vídeo en el qual Naranjo acaba abraçant-se amb Ana Milán i que ha fet que els seguidors d'ambdues morissin d'amor amb aquest gest d'afecte i els hi demanessin un petó. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari