Mónica Naranjo, criticada a les xarxes socials pel seu últim comentari a Twitter sobre 'OT'

La cantant ha comès un error en descriure el planning dels triunfitos

Imagen de Mónica Naranjo en OT
Imatge de Mónica Naranjo a OT | cedida

 

El renovat programa d''Operación Triunfo' està el focus d'atenció de molts espectadors durant els últims mesos. Així, gala rere gala, les valoracions del jurat, format per Manuel Martos, Mónica Naranjo i Joe Pérez-Orive, han fet que alguns dels seus comentaris no siguin ben vistos a les xarxes socials, com li ha passat a Mónica recentment.

  

  

D'aquesta manera, els jutges segueixen l'evolució dels triunfitos al 24 hores del programa, i de vegades aquests moments poden determinar algunes de les nominacions a la nit de la gala. No obstant això Mònica s'ha equivocat en el planning setmanal dels triunfitos després de comentar en més d'una ocasió que segueix als concursants al canal 24 hores.

«A veure que tal ho fan avui al passi de micros»

Molts dels internautes a les xarxes socials no han passat per alt el descuit que va tenir la jurat Mónica Naranjo amb el planning setmanal dels concursants. «A veure comho fan avui al passi de micros», ha escrit aquest divendres, 15 de desembre, en un dels seus tuits al costat d'una imatge animada, sense adonar-se que aquestes sessions es realitzen els dijous i els dissabtes.

Les crítiques no s'han fet esperar. Diversos tuiters s'han enfadat amb la jutge i, a més, han estat força durs amb ella. No obstant això, Mònica no ha volgut rectificar el seu error i, després dels comentaris rebuts, ha anat més enllà, comentant que malgrat tot, les nominacions «es decideixen a la gala».

Un segon tuit molt més polèmic que l'anterior

En un altre tuit ha argumentat: «Vaig estudiar el passi de micros d'ahir i faré el mateix amb el de demà, però les nominacions es decideixen a la gala», explicant que, en efecte, coneixia quan eren lels passis de micros i que ella els analitzava en profunditat.

A més, per evitar més comentaris ha explicat: «La màgia personal, la interpretació artística, la seguretat, la dicció i l'afinació en directe davant del públic és el que determina la decisió del jurat». Amb aquest to seriós i descriptiu, la jutge ha comentat els arguments que realment li importen per decidir qui està nominat i qui no.

Més respostes 

Lluny de tancar la polèmica, les xarxes s'han incendiat amb noves respostes a aquest segon tuit. Diversos usuaris criticaven que això no s'havia fet en cap de les gales, a més remarcaven que possiblement alguna de les nominacions s'haurien fet per estratègia.


Comentaris

envia el comentari