Mónica Naranjo no serà membre del jurat a 'OT 2018'

La cantant catalana, que va formar part de l'equip de l'anterior edició, no ha estat contractada per problemes d'agenda

Mónica Naranjo durante una de las galas de 'Operación Triufo'
Mónica Naranjo durant una de les gales de 'Operación Triunfo' | TVE

Després d'uns anys lluny de la petita pantalla, Televisió Espanyola va decidir recuperar 'Operación Triunfo' de cara a la tardor de 2017 i l'èxit que va assolir el concurs va superar totes les expectatives. El nou format va rebre molts aplaudiments i va trencar registres d'audiència. Amaia, Alfred, Aitana o Ana Guerra s'han convertit en les noves estrelles musicals espanyols i en autèntics ídols per a molts espanyols.

Davant d'aquest èxit, Televisió Espanyol i Gestmusic han decidit repetir aquest any i ja estan ultimant tots els detalls per estrenar 'OT 2018' aquesta tardor. El format serà el mateix que l'any passat, però a poc a poc es van coneixent alguns canvis que potser no agraden als espectadors, però que es veuran obligats a acceptar.

Canvis en els membres del jurat

Una de les principals novetats serà una baixa molt importants entre els membres del jurat. La cantant Mónica Naranjo, una de les més mediàtiques i polèmiques de la pasada edició pels seus comentaris als concursants, no repetirà aquest any.

  

  

Feia temps que existia el rumor que no hi participaria, però ara ha estat la mateixa cantant catalana qui ho ha confirmat amb un missatge a través de les xarxes socials: «Com ja vaig avançar a la premsa fa setmanes, finalment no formaré part del jurat de la pròxima edició d''OT'. Molta sort a tot l'equip».

No ho pot compatibilitzar amb altres projectes

Pel que sembla, segons informa el portal 'Fórmula TV', Naranjo no formarà part del jurat d''OT 2018' per problemes d'agenda, ja que té nous projectes musicals i televisius que són incompatibles amb les gravacions del programa de Televisió Espanyola.

Per la seva banda, Joe Pérez-Orive i Manuel Martos sí que repetiran com a membres del jurat igual que l'any passat. Ara, només queda saber qui serà la persona escollida per substituir a Mónica Naranjo. La quarta plaça del jurat, si se segueix el mateix criteri que en l'anterior edició, anirà canviant en cada gala.

‘Los Javis’ tampoc repetiran

Mónica Naranjo no serà l'única baixa important en la nova edició del concurs musical. 'Los Javis', Javier Calvo i Javier Ambrossi, deixaran de ser els professors d'interpretació de l'acadèmia, com ja es va anunciar a finals de juliol. El seu lloc serà ocupat a 'OT 2018' per l'actriu catalana Itziar Castro, coneguda pels seus papers a la pel·lícula 'Pieles' o a la sèrie 'Vis a vis'.


Comentaris

envia el comentari