YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La gran absent de 'La isla' que les xarxes han convertit en tendència tota la nit

Va ser 'Trending Topic' a Twitter sense ni tan sols aparèixer en aquesta edició

Imatge promocional de 'La isla de las tentaciones 2'
Els espectadors de 'La isla de las tentaciones' van trobar a faltar algú molt important | MEDIASET

Ahir es va estrenar la segona temporada de 'La isla de las tentaciones’ i l'espai no va defraudar en absolut. Ja en el primer programa una de les participants va descobrir una infidelitat del seu nuvi i fins i tot es van produir bregues entre les parelles. Això sense passar per alt que va haver-hi solters que van suscitar molt d'interès entre l'audiència.

Tot això va donar lloc al fet que les xarxes socials 'cremessin' amb el format de Telecinco. D'aquí ve que tant el títol d'aquest com el nom d'algunes concursants fos tendència en Twitter. No obstant això, cal saber que la veritable protagonista de l'espai i la que va aconseguir generar més renou en Internet no estava en el programa de Telecinco. Ens estem referint a Mónica Naranjo, la que va ser presentadora del programa en la seva primera temporada.

L'artista és l'absència més notable en aquesta edició

Gran part de l'èxit del primer lliurament de 'La isla de las tentaciones’ va ser Mónica Naranjo. I és que va captivar als espectadors amb el seu saber estar i fins i tot amb la sintonia que va crear per al programa. Precisament per això va haver-hi seguidors del mateix que anit la van trobar a faltar. No obstant això, cal destacar que la seva actual presentadora, Sandra Barneda, va realitzar una feina impecable.

Mónica Naranjo en el photocall de La Isla de las Tentaciones
Mónica Naranjo va ser la protagonista a les xarxes | GTRES

Alguns enyoraven a la cantant i no van dubtar a convertir-la en Twitter en 'trending topic'. Així, aquesta, sense estar en el nou format i sense haver-se manifestat sobre aquest tema, es va convertir en protagonista de la vetllada sense esperar-ho. Les xarxes socials es van omplir de missatges secundant-la i d'allò més afectuosos. Bona mostra d'això són alguns com ara aquests:

A la cantant segur que li ha omplert d'orgull que hi hagi gent que s'hagi recordat d'ella i que hagi lloat la seva labor en el programa. No obstant això, no ha volgut manifestar-se sobre aquest tema en les seves xarxes socials, on sí que ha donat compte del llançament del seu nou single: «Avui no!».


Comentaris

envia el comentari