ÚLTIMA HORA

❌ Darias adverteix que les manifestacions del 8-M «no tenen lloc» a causa de la pandèmia

Mor als 20 anys l’estrella de Disney Cameron Boyce

Aquest jove actor es va fer popular gràcies a la seva participació en la sèrie ‘Los Descendientes’ i en el programa ‘Jessie’

Cameron Boyce
Cameron Boyce ha mort als 20 anys a Los Angeles | Gtres

Terribles notícies les que ens arriben des dels Estats Units, on una jove estrella de Disney ha mort amb tan sols 20 anys. Es tracta de Cameron Boyce, conegut per la seva aparició en la sèrie ‘Los Descendientes’, així com en el programa de televisió ‘Jessie’, que ha mort aquesta matinada mentre dormia, a conseqüència d’una convulsió provocada per una malaltia que l’actor i ballarí patia des de ja fa temps.

Va debutar amb tan sols 9 anys

La notícia ha saltat a la llum gràcies a la cadena ‘ABC News’, i ja són molts els companys de professió que s’han servit de xarxes socials per expressar la seva tristesa. És el cas, per exemple, del també actor i director de cinema Blake Michael, que ha compartit una fotografia amb Boyce acompanyada del següent missatge: «Descansa en pau, jove rei».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

rest easy young king

Una publicación compartida de Blake Michael (@blakemichael14) el

Malgrat la seva curta edat, Cameron Boyce comptava amb una llarga i completa trajectòria professional, ja que va debutar a la gran pantalla amb tan sols 9 anys. En aquest sentit, cal destacar que va formar part de l’elenc de la pel·lícula ‘Mirrors’ i, tan sols dos anys després, va encarnar el paper de fill de l’actor Adam Sandler a l’exitós film ‘Grown Ups’.

Un jove molt implicat amb les causes socials

Amb tot, l'auge de la seva popularitat va arribar l’any 2015, que va ser quan es va estrenar la sèrie ‘Los Descendientes’, la qual va causar tant de furor que fins i tot es van arribar a realitzar tres pel·lícules relacionades amb aquest producte audiovisual. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

to the cast and crew of D3... got you again.

Una publicación compartida de Cameron Boyce (@thecameronboyce) el

Boyce, a més, era un jove molt implicat amb les causes socials, fet que encara va augmentar més l’estima que el públic sentia per ell. «Era un artista increïblement talentós, una persona molt  curosa i reflexiva i, sobretot, un fill, germà, net i amic afectuós i dedicat», explicava una portaveu de la cadena Disney.

D’altra banda, la família del ballarí i actor ha compartit un comunicat on feien patent el següent: «Sens dubte, el món ha perdut una de les seves llums més brillants, però el seu esperit viurà a través de la bondat i la compassió de tots aquells qui el van conèixer i el van estimar».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari