Mor amb només 38 anys una antiga concursant de 'Gran Hermano'

La jove patia des de molts anys anorèxia nerviosa, una malaltia que finalment no ha pogut superar

La televisió britànica està de dol després d'haver-se conegut la defunció de Nikki Grahame. La que fos concursant de l'edició britànica de 'Gran Hermano' ha mort a la jove edat de 38 anys divendres passat 9 d'abril, després de diversos anys lluitant contra l'anorèxia. Nikki va publicar dos llibres sobre la seva experiència amb aquesta malaltia, que va acabar complicant-se fins a posar fi a la seva vida.

La jove va saltar a la fama l'any 2006 quan va participar en la setena edició del famós programa de televisió i des de llavors el seu rostre es va convertir en una de les cares més conegudes de la televisió britànica, arribant a guanyar el Premi Nacional de Televisió al Concursant de Televisió més Popular.

L'adéu a Nikki Grahame

L'encarregat de donar a conèixer la trista notícia, segons ha informat la BBC, ha estat el seu representant, a través d'un comunicat. «Nikki Grahame ha mort a primera hora del divendres 9 d'abril de 2021. Si us plau, respecteu la privacitat de la família i amics de Nikki en aquests moments tràgics i difícils», assegurava el text. També va confirmar la notícia Leon Dee, amic de Nikki, que a través del diari 'Mirror', assegurava que «la nostra benvolguda amiga Nikki va morir en la matinada del divendres 9 d'abril».

En aquest sentit, Dee afegia que «ens trenca el cor saber que algú tan valuós ens hagi estat arrabassat a una edat tan jove. Nikki no només va canviar la vida de milions de persones, sinó també la dels seus amics i familiars que l'estranyaran profundament».

Una lluita contra l'anorèxia que no va poder guanyar

Nikki Grahame feia anys que lluitava contra l'anorèxia nerviosa, una malaltia que la va portar a ingressar en un centre especialitzat, gràcies a una recaptació de fons que van dur a terme els seus amics i seguidors. Van ser prop de 69.000 lliures (uns 80.000 euros) els que van permetre que la jove ingressés en una clínica per a aconseguir superar la seva malaltia.

Tot i això, no va aconseguir recuperar-se de la malaltia, morint un mes després del seu ingrés, a causa de les complicacions derivades de l'anorèxia nerviosa. Nikki Grahame va publicar dos llibres autobiogràfics explicant la seva malaltia, 'Dying To Be Thin' (2009) i 'Fragile' (2012), tot i que també va fer algunes aparicions en el món de la moda i la interpretació.


Sue, la mare de Nikki, va explicar l'infern que la seva filla passada en una entrevista al programa 'This Morning', commovent els espectadors. Segons va assenyalar, tot va començar quan tenia sis anys i practicava gimnàstica. Nikki va arribar a estar ingressada i rebre tractament en un centre psiquiàtric infantil i als 12 anys va intentar suïcidar-se. Des de llavors a patir diverses recaigudes que, finalment, han provocat la seva mort.

El seu salt a la fama

La jove es va donar a conèixer l'any 2006 quan va aparèixer per primera vegada a televisió, com a concursant de la setena edició de l'edició britànica de 'Gran Hermano'. Això li va obrir les portes de la televisió, arribant a tenir el seu propi programa: 'Princess Nikki'. El 2010 va aconseguir quedar segona al programa 'Ultimate Big Brother' i cinc anys després va aparèixer en la 16a edició de 'Big Brother UK' com a companya dels concursants.

Així mateix, també va ser una de les cares conegudes de l'edició canadenca de 'Gran Hermano', on va aconseguir la sisena posició. Nikki Grahame havia començat una meteòrica carrera televisiva que li va portar a guanyar el Premi Nacional de Televisió al Concursant de Televisió més Popular.


Comentaris

envia el comentari