Florin Opritescu en un muntatge en el qual es pot veure el personatge que interpretava a 'Mar de plástico'

Mor després d'una llarga malaltia Florin, actor de 'Mar de plástico' amb 42 anys

L'actor va interpretar el malvat Vlad Dragic a la popular sèrie d'Antena 3

El món de la interpretació està de dol després de la mort de l'actor Florin Opritescu, especialment conegut a Espanya país pel seu paper a la sèrie 'Mar de plástico'.

A la popular sèrie d'Antena 3, l'actor d'origen romanès va destacar després de posar-se a la pell del malvat Vlad Dragic. Un perillós traficant de Campoamargo que va ser dels pocs personatges de la sèrie capaços de plantar cara al mateix Juan Rueda, interpretat per Pedro Casablanc.

«És una bestiola dolenta, però cada vegada m'agrada més, m'estic enamorant de com és. Mai m'ha agradat aquest tipus de gent, però, al meu país, vaig conèixer molts tipus com ell. Els entenc, però no m'hi identifico. A alguns els ho han inculcat des de petits i no saben fer res més», deia sobre el seu personatge en una entrevista concedida a la revista Diez Minutos l'octubre de l'any 2016.

Alguns dels seus companys en la producció d'Antena 3 han estat alguns dels primers a informar sobre els fets i mostrar el seu dol per la trista mort.

«Bon viatge, Florin. Un gegant bonic de cor d'or», ha escrit a Instagram l'actor de 'La Casa de Papel', Fernando Cayo, que va compartir set de rodatge amb ell a 'Mar de plástico'.

Florin Opritescu interpretant un paper a la sèrie Mar de plàstic
Florin Opritescu va interpretar el malvat Vlad Dragic a la sèrie 'Mar de plástico'. | Mar de Plástico (Antena3)

La llarga malaltia que ha acabat amb la vida de Florin Opritescu

Amb només 42 anys, l'actor d'origen romanès ha perdut la vida a conseqüència d'una dura malaltia contra la qual lluitava des de feia més d'un any.

L'octubre del 2020 li van diagnosticar una leucèmia per la qual va haver de rebre un trasplantament de cèl·lules mares i medul·la òssia del seu fill gran. L'actor estava casat i tenia dos fills en comú amb la seva parella, una nena de 13 i un nen que ara ja té 14 anys.

«Vaig estar lluitant contra aquesta malaltia... i la vaig guanyar, com no podia ser d'una altra manera», assegurava davant dels seus seguidors a Instagram el mes de juliol passat.

Al vídeo, assegurava trobar-se en el període «post transplantament» i mirava cap a la vida amb «optimisme i paciència» fins a recuperar la seva «vida d'actor». Un somni que no ha pogut complir després de patir una forta recaiguda de la malaltia que ha acabat amb la vida.

Dol a la televisió per la mort de Florin Opritescu, actor a 'Mar de Plástico'

Florin ha marxat massa aviat deixant un enorme tristesa en els seguidors de la popular sèrie d'Antena 3, 'Mar de Plástico'.

Tot i això, aquest no va ser el seu únic paper d'èxit desenvolupat a Espanya, on va emigrar l'any 2000. També ha participat en sèries com 'Ella es tu padre', 'Caronte', 'La Unidad' i 'Servir y proteger', així com en pel·lícules de la gran pantalla com 'Dos a la carta', 'Plan de fuga', 'El cuaderno de Sara' y 'Bajo cero'.

«Visc a Barcelona amb la meva dona i els meus fills. Vaig arribar a Espanya fa 16 anys, però també tinc representant a Anglaterra i estic intentant obrir-me mercat al Brasil. La meva dona és d'allà i jo parlo portuguès així que, si no surt feina aquí, vull tenir altres oportunitats», assenyalava a la mateixa entrevista concedida a Diez Minutos.

Després d'estudiar Ciències Econòmiques al seu país d'origen, va estar treballant com a cuiner en arribar a Barcelona. Però molt aviat va començar a aconseguir oportunitats i a fer els seus primers papers al món de la interpretació.

«Porto al món de la interpretació 6 anys sol. Vaig començar amb 30 i vaig creure que era tard ja… Però no. Mai és tard per fer alguna cosa que t'agrada. I tenir tantes vivències acumulades m'ha ajudat molt perquè no m'he d'inventar res , només treure'l de dins», assegurava a la mateixa entrevista deixant una gran lliçó de vida a futurs intèrprets.