Mor de càncer una de les actrius més entranyables i estimades de 'Joc de Trons'

L'actriu va ser pionera en el cinema d'acció apareixent a pel·lícules com 'James Bond'

Diana Rigg interpretando a Olenna Tyrrel en Juego de Tronos.
La actriu va reprende la seva fama arran el seu paper a la prestigiosa sèrie 'Joc de Trons' | HBO

El món del cinema està de dol després de la defunció de Diana Rigg. La veterana actriu ha perdut la vida als 82 anys d'edat a causa d'un càncer que li va ser diagnosticat aquest passat mes de març de 2020.

La prestigiosa actriu britànica era coneguda mundialment per dos papers que la van fer saltar a la fama en els anys 60. Primer, va interpretar a Emma Peel en la sèrie de 'Els Vengadors' de 1965 i quatre anys després es va convertir en un referent internacional després de donar vida a Tracy Bond en la clàssica pel·lícula de ‘James Bond: '007 al servei de Majestad'.

Mor una pionera del cinema d'acció

En aquells dies, Diana Rigg es va convertir en una de les pioneres del cinema d'acció. Aquestes pel·lícules estaven reservades per als homes i les dones estaven pràcticament vetades, per la qual cosa les seves interpretacions van suposar una ruptura amb els cànons socials establerts.

Encara que ja era una consolidada actriu de cinema i televisió amb nombrosos papers importants al llarg dels seus més de 60 anys de carrera, Diana Rigg s'havia posat novament d'actualitat després de la seva participació a ‘Joc de Trons’.

La reeixida sèrie de HBO li va brindar una nova oportunitat de demostrar el seu enorme talent amb un personatge que es va convertir en tot un referent de la sèrie i la va donar a conèixer entre el públic més jove. Sota el paper de Orena Tyrell, l'actriu va créixer la seva fama en els quals serien els últims anys de la seva vida.

Els fans de 'Joc de Trons' i 'James Bond' ploren la mort de Diana Rigg

El mes de març passat, els metges li van diagnosticar un avançat càncer que posaria fi a la seva vida en tot just sis mesos. «Ha passat aquests últims mesos reflexionant amb alegria sobre la seva extraordinària vida, plena d'amor, riure i un profund orgull per la seva professió. L'estranyaré més enllà de les paraules» ha dit la filla de l'actriu en un comunicat.

Les mostres de pesar i condolences no s'han fet esperar en xarxes socials. Són molts els admiradors de Diana Rigg que volen mostrar el seu dolor per la pèrdua i homenatjar unes de les grans actrius de la nostra història.


Comentaris

envia el comentari