Mor finalment l’actriu de ‘James Bond’, Tanya Roberts: la gran confusió

Hi va haver moments de confusió fins que es va confirmar la seva mort

L'actriu Tanya Roberts fotografiada per Mike Pingel mentre gravava un anunci
L'actriu Tanya Roberts ha mort | Instagram

La rapidesa amb la qual corren les notícies avui en dia ha provocat que en més d'una ocasió les xarxes hagin matat un personatge famós abans d'hora. En les últimes hores això és el que ha passat amb l'actriu nord-americana Tanya Roberts. I és que dilluns saltava la notícia de la seva mort, confirmada pel seu propi representant, tot i que hores després s'acabava desmentint. Després d'aquesta primera confusió, fa unes hores si s'anunciava la trista notícia de qui va ser una de les protagonistes de 'Panorama para matar' (1985), al costat de l'agent 007, interpretat llavors per Roger Moore.

I tot aquest malentès ha estat provocat per dues de les persones que més estimaven a l'intèrpret: el seu representant i la seva actual parella. El confús cas de la mort de Tanya Roberts havia començat el passat 24 de desembre. Va ser llavors quan es va desmaiar als carrers de Los Angeles mentre estava passejant els seus gossos. Després d'això, va ingressar a l'hospital Cedars Sinai de la ciutat californiana on va romandre fins al dia de la seva mort.

El seu estat era greu i això va arribar a provocar que aquest dilluns el seu mànager, Mike Pingel, avancés per error la seva mort i que després hagués de rectificar, dient que era viva encara que la seva vida corria perill. «Aquest matí cap a les 10... l'hospital va trucar per dir que ella segueix viva, encara que no pinta bé. Amb sort tindrem informació. És desconcertant», afirmava a 'The Hollywood Reporter' hores després de la primera mort de l'actriu.

Però és que Pingel va ser víctima d'una terrible confusió per part del xicot de l'actriu, Lance O'Brien. Aquest havia estat qui havia informat al representant de l'actriu de la seva mort diumenge passat. Segurament per la tensa situació d'estar veient com el seu amor es debatia entre la vida i la mort, O'Brien va pensar que Tanya Roberts era morta quan realment s'havia quedat adormida.

Sense esperar a la confirmació dels metges i sense parlar amb el personal sanitari, va abandonar l'hospital i li va comunicar la trista notícia tant al representant com a la família de l'actriu, iniciant la confusió que provocaria hores més tard.

Però és que aquest petit serial no va acabar aquí. El mateix Lance O'Brien s'assabentava que estava viva quan estava en una connexió amb la cadena CBS. Al programa 'Inside Edition' li deien que encara era viva i ell mateix expressava: «Oh, gràcies a Déu. L'hospital em diu que està viva. Em truquen de la unitat de cures intensives».

Adeu a una 'noia Bond' i a un dels 'Àngels de Charlie'

Després d'aquest autèntic sainet, com dèiem diverses agències acabaven confirmant la mort de l'actriu de 65 anys aquest dimarts a la tarda. Nascuda com Victoria Leigh Blum a Nova York el 1955, havia estat prèviament model i havia fet les primeres passes en la publicitat abans de començar la seva carrera en el món de la interpretació.

Abans de fer el salt al món del setè art, havia provat sort amb algunes sèries i pel·lícules a la petita pantalla. El seu primer gran paper a la televisió el va tenir en una de les sèries mítiques dels anys 70 i 80, 'Els Àngels de Charlie', on va ser una de les tres protagonistes de la cinquena temporada.

Uns anys després interpretaria el seu gran paper al cinema. El 1985 era una de les protagonistes de 'Panorama para matar', com dèiem, última pel·lícula de Roger Moore com James Bond i on també apareixia la cantant Grace Jones. A més d'aquesta, també va actuar en pel·lícules com 'El senyor de les bèsties' (1982) o 'Sheena' (1984). El seu últim paper rellevant va ser a la televisió, en la sèrie Aquellos meravillosos 70 (1998-2004), on va fer de Midge Pinciotti, la mare de Donna.


Comentaris

envia el comentari