Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

URGENT

🚨 Una dona greu en ser atropellada per un autobús al centre d'Olot

Mor l'àvia de Chiqui, exconcursant de 'Gran Hermano 10'

La que fuera reportera de 'Sálvame' suma un duro revés a su vida tras haber tenido que ser ingresada de urgencia recientemente
Imatge d'arxiu de Chiqui | Telecinco

 

Cop duríssim per a la popular exconcursant de 'Gran Hermano', Chiqui, que fa uns dies preocupava als seus fans després de ser hospitalitzada d'urgència. I és que segons ha revelat ella mateixa través de les xarxes socials, la seva àvia ha mort.

 

«Morir és com dormir. La mort és germana del son. El somni és una mort curta. La mort és un somni llarg. Ja estaràs contenta al cel, estaràs amb els teus fills i la teva dona. DEP àvia», escrivia a través del seu perfil a Instagram.

 

Missatge de Chiqui a la seva àvia | Instagram Stories / @chiquigh10

 

D'aquesta manera, Almudena Martínez - més coneguda com 'Chiqui' - ha homenatjat a la seva àvia, amb qui sembla haver estat molt unida en els darrers anys. Una notícia que ha rebut en un delicat moment de salut.

Chiqui, ingressada amb un còlic i vòmits

El passat 18 d'abril, l'exconcursant feia saltar les alarmes entre els seus seguidors després de publicar a Instagram diverses fotografies amb les quals deia saber que es trobava a la sala d'urgències de l'hospital Santa Llúcia de Cartagena, a Múrcia, on va ser ingressada.

Capturas de las publicaciones en 'Instagram Stories' de Chiqui | España Diario

 

Casi una semana después sin saber nada sobre su estado, su representante, José Muro, explicaba qué era lo que le había ocurrido a Chiqui y cómo se encontraba en declaraciones a 'El Español'. 

En sus declaraciones, Muro quiso enviar un mensaje tranquilizador a los fans de su representanda, asegurando que no era nada «grave». Al parecer, la colaboradora de televisión tuvo que ser ingresada a consecuencia de un virus que le provocó vómitos y un cólico. 

Un delicat moment per a Chiqui

Aquesta sèrie d'esdeveniments han arribat en un moment com menys desafortunat per Chiqui, qui gaudia d'una de les seves èpoques més dolçes al costat del seu marit i la seva filla, que recentment ha fet dos anys.

Chiqui, exconcursant de 'Gran Hermano 10' | GTRES

 

Després d'allunyar-se dels platós i del seu treball com a reportera de 'Sálvame', l'exconcursant ha hagut d'afrontar una delicada situació econòmica i una sèrie de problemes de parella que va superar amb èxit i gràcies a això havia recuperat el somriure.