Mor de càncer una exconcursant del 'Top Chef' nord-americà

Fatima Ali, exconcursant de l'edició de 2017 als EUA, tenia només 29 anys i feia poc més d'una any que lluitava contra un càncer d'ossos
Imatge de Fatima Ali durant la seva participació en el concurs 'Top Chef' | Bravo TV

 

Amb tan sols 29 anys, l’ exconcursant de l’edició nord-americana de ‘Top Chef’, Fatima Ali, ha mort a conseqüència d’un càncer. Li van detectar Sarcoma d'Ewing el 2017.

 

Es tracta d'un tipus de càncer que afecta els ossos i, tot i que en un principi la cuinera va anunciar a principis de 2018 que ja estava recuperada de la malaltia, la passada tardor va declarar que estava en estat terminal i que els metges li havien donat una esperança de vida d’un any; per desgràcia però, aquest temps ha estat menor i només 3 mesos després, s’ha produït el trist desenllaç.

 

Notícia relacionada: Michael Robinson: «Vull guanyar el partit al càncer»

 

Ali publicava imatges sobre la seva malaltia al seu compte d'Instagram | INSTAGRAM

 

 

Tal com recull 'La Coctelera', la notícia la feia pública el mateix programa de ‘Top Chef’ a les seves xarxes socials i ràpidament feia la volta al món. «Estem profundament entristits en conèixer la notícia que Fatima Ali ha perdut la seva valenta batalla contra el càncer. Els nostres pensaments estan amb la seva família en aquest moment.

 

La gent no només es va enamorar de la seva cuina, sinó també de la seva personalitat i del seu cor». Amb aquestes paraules es pronunciava ‘Top Chef’ des del seu comptwe oficial de Twitter.

 

Per la seva banda, la família de Fatima Ali també l’ha volguda recordar i ha publicat un fotomuntatge amb imatges d’ella al seu propi compte d’Instagram @cheffati. La imatge anava acompanyada d’un sentit homenatge i començava amb aquestes paraules: «Fatima estava a casa amb nosaltres, rodejada de la seva família i del seu apreciat gat Sr. Meaow»

 

 

La seva última publicació

La xef sempre va voler documentar l’evolució de la seva malaltia a través de les xarxes socials. En l’última imatge que va publicar, el dia 11 de gener, apareixia en un llit d’hospital i reconeixia que el seu estat estava empitjorant: «Sé que ha passat molt de temps des que vaig publicar, i molts ja sabeu per què. Estic malalta, i per desgràcia estic empitjorant. Ara mateix tot el que necessito són oracions».

 

 

Ali va ser concursant de l’edició de ‘Top Chef’ de 2017, i era molt estimada pel públic. Era una noia molt extravertida i alegre, que va enamorar l’audiència. Tan és així que durant el concurs va guanyar el premi ‘Fan Favourite’ que se li atorga al concursant preferit del programa. A més a més, sentia passió per la gastronomia i tenia talent per la cuina; tot i que no va guanyar el concurs, va quedar en sèptima posició.

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris