'Espejo Público' capta la mort d'un home en directe

Un convidat d''Espejo Público' s'ha convertit en narrador d'un ofegament en una platja de Torrevella

Un convidat de 'Espejo Público' narra en directe un ofegament en una platja de Torrevella
El convidat d''Espejo Público' va viure un tràgic moment en directe | antena 3

Els directes de televisió sempre poden ser inesperats. Avui, en una connexió en directe al programa 'Espejo Público' ha provocat una gran sorpresa, la qual ha acabat en tragèdia. Els espectadors han estat testimonis directes d'un terrible incident que ha acabat amb la mortd'un home en una platja de Torrevieja.

Res feia pensar que la connexió en directe al programa d'Antena 3 amb el seu convidat anava a acabar d'aquesta tràgica forma. El convidat era Josep Trigueros, un empresari que havia participat en un rescat al mar el dia anterior a Torrevieja.

El convidat va tractar de salvar dues persones que es trobaven en una platja de la localitat. Aquests banyistes tractaven d'ajudar a un nen que tenia dificultats per sortir de l'aigua i posteriorment van quedar atrapats.

Va ser en aquell precís moment quan José Trigueros no ho va dubtar i va usar les cordes que delimiten les parcel·les de la platja per ajudar a la parella a sortir d'allà. D'aquesta manera tots dos van aconseguir pujar i posar-se fora de perill.

Un equip de salvament en acció per darrere de l'entrevista

No obstant això, durant el relat en ple directe de José Trigueros, una cosa insòlita ha passat darrere d'ell. Es va poder veure com un equip de salvament marítim corria cap a l'aigua ràpidament. El motiu era que un banyista no podia sortir a la superfície i s'estava ofegant.

Encara que el normal és veure com els periodistes protagonitzen incidents d'allò més insòlits, aquest cop li va tocar al convidat de 'Espejo Público'. A José Trigueros no li va quedar altra que narrar detalladament el rescat de l'home que estava atrapat per la força de la mar i no aconseguia sortir a la superfície a pocs metres d'ell. Un succés que per desgràcia estava passant just en aquest precís instant a la platja de la Mata, Torrevieja.

Una mort en ple directe

Molt al seu pesar, l'empresari va acabar donant una de les pitjors notícies en rigorós directe. El banyista que es trobava a pocs metres d'ell va acabar morint tot i els intents dels sanitaris per salvar-li la vida.

La veritat és que els espectadors no podran oblidar aquesta tragèdia que han viscut en directe des de la platja de la Mata sense que res fes presagiar-lo.


Comentaris

envia el comentari