Mor Eugenia Benavides, una de les concursants del programa 'Me quedo contigo' de Mediaset

Eugenia Benavides no ha pogut superar la malaltia que patia

Eugenia Benavides, exconcursant de Mediaset
Benavides va concursar a 'Me quedo contigo' durant la tardor de 2019 | Mediaset

Eugenia Benavides, exconcurant del format de Mediaset 'Me quedo contigo', ha mort en les darreres hores. La fatídica notícia l'ha confirmat un dels pretendents que va passar pel programa, Javi Rocha, a través del seu compte personal d'Instagram. D'altra banda, el compte oficial de la mallorquina ha rebut centenars de missatges de comiat, després de transcendir la notícia de la seva mort.

«Tots et trobarem a faltar Eugenia Benavides, i estarem eternament agraïts a Fremantle i 'Me quedo contigo' per donar-nos l'oportunitat d'haver-te conegut», confessava Rocha en una publicació, a la que acompanyava una imatge de la gravació del programa amb Eugenia i altres participants de l'espai de Mediaset.

Javi Rocha i Eugenia Benavides
Javi Rocha s'acomiada de la concursant | Instagram @javirocha89

Rocha ha assegurat que Benavides era una «lluitadora eterna», escrivint una reflexió més que emotiva en un dels seus 'stories': «No és just que la vida s'emporti a persones tan meravelloses, esplèndides, úniques i 'dives' com tu, joder. ¡No és just! Eugenia Benavides, avui el cel té una gran estrella més que brillarà forta sempre i molts tenim un nou àngel de la guarda. Sempre agrairé a la vida haver-te pogut conèixer. Milions de petons al cel», finalitzava Rocha.

Eugenia Benavides va passar per 'Me quedo contigo' durant la tardor de 2019, sortint diversos cops al programa presentat per Jesús Vázquez, que es va iniciar durant l'estiu de l'any passat en prime time a Telecinco, malgrat que després va passar a Cuatro,


Comentaris

envia el comentari