José Luis Losa durant una participació televisiva a Telecinco

José Luis Losa, de 'Supervivientes', mor tres mesos després de perdre la seva dona

José Luis Losa, que va guanyar el concurs l'any 2017, estava passant un mal moment

José Luis Losa, concursant de Masterchef 4 i guanyador de Supervivientes 2017, ha mort aquest dissabte a Munera (Albacete), poble que plora la seva trista pèrdua. El succés s'ha produït només tres mesos després que el cuiner plorés la mort de la seva dona. Ha deixat orfes els seus dos fills, que encara no s'han pronunciat sobre els fets.

José Luis Losa va aconseguir una gran popularitat gràcies a la seva participació en espais televisius, però al seu poble era estimat abans de fer-se famós. L'alcalde ha anunciat que hi haurà dos dies de dol oficial en la seva memòria. Encara no hi ha una informació clara sobre les causes de la mort, només se sap que el seu cos sense vida ha estat al seu domicili.

José Luis Losa i la seva dona Inma durant la final del programa Supervivientes
José Luis Losa havia perdut la seva dona, Inma Simarro, fa pocs mesos. | GTRES

José Luis va concedir una entrevista al programa Sálvame fa unes setmanes i va explicar que estava travessant un moment delicat. Portava tota la vida al costat de la seva dona, mare dels seus dos fills, i d'un dia per l'altre se'n va haver d'acomiadar. La mort es va produir de forma sobtada, un infart cerebral que se la va emportar sobtadament.

La mort de José Luis ha consternat el públic, ja que era una persona molt estimada que tenia molts seguidors. A Supervivientes va consolidar el seu regnat mediàtic, es va convertir en una estrella i va cridar l'atenció de molts periodistes. Segons ha sortit publicat, estava passant una situació delicada perquè no aconseguia assimilar la mort de la seva dona.

José Luis Losa commociona Telecinco

José Luis va trepitjar el plató de Sálvame per confessar que la mort d'Inma, la dona de la seva vida, l'havia deixat completament noquejat. Portaven tota la vida junts i ara havia d'aprendre a caminar sense la seva companyia. Moltes cares conegudes de Telecinco han lamentat la seva pèrdua, com per exemple Iván González, que en tenia un bon concepte.

González ha assenyalat que «tinc un malestar enorme, però he decidit fer-li homenatge i deixar clar que era una bona persona. Ha intentat viure i fer la seva vida amb la família, però la pena l'ha pogut. Quan passen aquestes coses sempre es diu que els marxen eren bones persones, però en el cas de José Luis era veritat».

Jorge Javier Vázquez s'ha quedat sense alè en transmetre la notícia, ja que va coincidir amb ell a Supervivientes 2017. El presentador no ha afegit cap paraula quan Iván González ha donat a entendre la causa de la mort. «Ja va intentar això fa temps», ha explicat l'antic concursant de Mujeres y Hombres y Viceversa.