Carlos Right

Mor Josefa, l'àvia del cantant català d''OT 2018' Carlos Right

L'artista s'ha disculpat a la xarxa per estar inactiu després de perdre la dona que l'ha criat, pilar fonamental en la seva vida

«La meva àvia Josefa, el meu àngel». Així es refereix el cantant català Carlos Right, descobert al concurs 'OT 2018', a la seva àvia materna, que ha mort deixant el jove sense un dels pilars fonamentals de la seva vida.

El cantant ha comunicat la pèrdua als seus seguidors a través del seu compte oficial de Twitter i s'ha disculpat per estar inactiu  aquests dies, tot donant també les gràcies als seus fans pels missatges de suport rebuts. «La meva mare, la meva segona mare, la persona que m'ha criat, amb la qual he viscut tota la vida, avui ha marxat», ha escrit el jove. «Sé que allà on sigui em cuidarà i m'ajudarà.», afegia. 

El català, de 25 anys, ha mostrat una gran estima per a la seva família durant tota l'edició del programa 'Operación Triunfo' on ha participat, en especial a la seva mare, que va fer acte de presència al plató per veure'l actuar en directe, i a la seva àvia materna Josefa. De fet, en el mateix vídeo de presentació en el que explicava el seu dia a dia i la seva vida, assegurava que la seva àvia era un pilar fonamental

Els orígens de Carlos

El cantant és nascut a Esplugues de Llobregat. Els familiars de l'exconcursant d''OT 2018' expliquen que van venir a viure a Barcelona fa 44 anys, tot i que no han deixat mai de fer visites al seu poble de Còrdova, Pedroche, els habitants del qual s'han bolcat en suport al català durant el concurs.

Ara Carlos desconnecta per uns dies de les xarxes per passar junt amb la seva família aquests moments durs, amb el consol que la seva àvia l'haurà vist convertir-se en cara coneguda al món de la música, com li han recordat els seus companys d'edició: «Molts ànims, sé que no són moments fàcils, però pensa que ella sempre estarà orgullosa per tot el que has fet per a ella i perquè t'ha vist aconseguir el teu somni».