Dol a la TV: Mor massa jove Galyn Görg, d''El príncipe de Bel-Air'

La seva germana comunicava la notícia a les xarxes socials

Galyn Görg, actriu coneguda per la seva participació a 'El príncipe de Bel Air', morta als 55 anys per càncer de pulmó
Galyn Görg ha mort als 55 anys per un càncer | Instagram

El món de la televisió està de dol després de conèixer-se el tràgic desenllaç de Galyn Görg. L'actriu i ballarina de 55 anys que va saltar a la fama després de la seva participació en la sèrie 'El príncipe de Bel Air', moria després de combatre una llarga malaltia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Word Up90s (@wordup90s) el

Després d'haver estat diagnosticada amb càncer de pulmó, era la seva germana la qual informava de la seva mort el passat 14 de juliol a través del seu compte de Facebook. «A la nostra estimada germana Galyn li han donat uns dies de vida. El seu aniversari és el dimecres. S'agraeixen oracions i amor. La nostra bella, amable, afectuosa, talentosa, intel·ligent, màgica germana ha mort aquest matí a les 11:32. Gràcies a tots per l'amor i suport que han vessat des de tot el món» publicava a la xarxa social.

Galan, com es feia conèixer entre els seus familiars i amics, també va participar en la pel·lícula 'Robocop 2', a 'Mantis', el primer programa de televisió que comptava amb superherois negres, ficant-se en la pell de Maxwell, i en 'Twin Peaks' on va encarnar a Nancy O'Reilly.

Una gran actriu amb el ball com a passió  

A part de la interpretació, el ball era una de les seves grans passions. En el seu compte d'Instagram són nombroses les instantànies que Galyn compartia amb els seus seguidors on la podem veure gaudint de les platges de la seva estimada i natal Hawaii.

Una gran pèrdua per als seus familiars i amics que lamenten no haver pogut superar la malaltia. Des de les xarxes socials agraeixen tots els missatges de suport i afecte que han rebut dels seus seguidors, mentre es preparen per donar-li l'últim adéu a una de les actrius que va marcar tota una generació.


Comentaris

envia el comentari