Mor amb tan sols 24 anys i en estranyes circumstàncies Maria Craveling, coneguda jugadora professional

La jove havia patit assetjament per ser transsexual, i s'havia convertit en tot un exemple

Maria Creveling, la primera dona a convertir-se en jugadora professional de League of Legends, ha estat trobada morta mentre dormia als 24 anys. El periodista especialitzat en eSports i amic íntim de la jugadora, Richard Lewis, va ser l'encarregat d'anunciar aquesta fatal notícia el passat divendres a través del seu perfil de Twitter.

En aquest sentit, Lewis va escriure que: «És amb una gran tristor amb la qual us informo que la meva millor amiga Maria Creveling va morir pacíficament ahir mentre dormia. La seva absència ens deixarà un buit que mai es podrà omplir».

Víctima de l'assetjament per la seva condició de transsexual

Tot i que hi ha evidència científica dels problemes d'addicció que poden comportar els videojocs, el cert és que la causa de la mort de la jove jugadora sembla haver estat per una altra raó. D'aquesta forma, des del blog especialitzat en informació i experiències trans GenderLens, han suggerit que la mort de Creveling ha estat una conseqüència més dels atacs i la pressió que va haver d'aguantar per ser transexual.

També era coneguda pel nom de Remilia

«Seria més encertat dir que l'han matat: per ser trans ha rebut un assetjament constant,  va haver de deixar la competició, va perdre el seu compte de Twitch i, avui, la transfòbia l'ha matat», asseguren. Així doncs, són molts els interrogants que deixa ara oberts la jugadora, que també era coneguda pel nom de Remilia. Cal recordar que, a banda de jugadora professional, també era popular per retransmetre les seves partides a la plataforma de directes en línia Twitch.

També et poden interessar...