Mor amb només 35 anys Pedro Pedreño, càmera de Telemadrid

El càmera ha patit una col·lisió amb un altre cotxe que podria anar en direcció contrària

Els treballadors de Telemadrid encara estan assimilant la pèrdua del càmera Pedro Pedreño, que ha mort aquest diumenge, 16 de maig, després de patir un accident de trànsit. Aquesta és la segona pèrdua per a la cadena en pocs mesos, després de la mort al febrer de la periodista María Martínez, de 37 anys.

El director de RTVM, José Pablo López, ha estat l'encarregat de confirmar la mort de Pedro, víctima d'un terrible sinistre de trànsit a la M-50. José Pablo ha volgut enviar un missatge de dol i d'afecte a la família a través del seu compte de Twitter: «Avui ha mort el nostre company càmera ENG Pedro Pedreño en un brutal accident a la M50. Pedro treballava en el grup CBM per a Telemadrid. Estava casat i ha deixat 2 filles petites. És una tragèdia, i els condols es queden curts. Una abraçada per a la seva família i companys».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Telemadrid i Europa Press s'acomiaden de Pedro

Malgrat que Pedro treballava en una productora externa a la cadena, els seus companys de Telemadrid han volgut rendir-li homenatge amb un vídeo que han emès durant l'informatiu d'aquest diumenge. Així doncs, han recordat a Pedro com un gran professional i gran persona, que no tenia res a veure amb l'aspecte rocker que aconseguia amb «la seva jaqueta de cuir i els seus anells amb calaveres».

No han dubtat en valorar-lo com «un professional amb criteri», però «el seu valor humà anava més enllà. Han volgut fer esment de la seva dona i de les seves dues filles, que es queden orfes de pare. A més, han destacat com amb els anys va aconseguir «moltes amistats durant els viatges, cobertures informatives i esperes». Pedro sempre s'acomiadava citant a Miguel Ríos: «els vells rockers mai moren. I no li faltava raó. Pedro, sempre estaràs en el nostre cor», han manifestat des de Telemadrid.

Però no han estat els únics que han volgut sumar-se a aquests missatges de condol. Pedro també havia format part dels equips ENG a Antena 3 i a l'agència Europa Press, que han volgut acomiadar-se amb un missatge a Twitter: «Totes les condolences per a la seva família. Pedro va ser càmera dels informatius durant molts anys a la nostra agència. Una forta abraçada per tota la seva família i companys. Murcià, et recordarem sempre».

Víctima d'una terrible col·lisió entre dos cotxes

Pedro Pedreño ha estat víctima d'una terrible col·lisió entre dos cotxes al quilòmetre 80 de la M-50, al seu pas per la localitat de Majadahonda. 

Cap a les deu del matí els serveis d'emergència van rebre una primera trucada informant sobre l'accident. Quan van arribar al lloc dels fets, els sanitaris del SUMMA 112 només van poder confirmar la mort de Pedro i un altre home de 86 anys, que van haver de ser trets pels bombers de la ferralla en què s'havien convertit els seus cotxes.

També es van desplaçar fins allà membres de la Guàrdia Civil de Trànsit, que van obrir una investigació sobre l'accident. Diversos indicis apunten que un dels dos cotxes implicats podria anar en direcció contrària.


Comentaris

envia el comentari