IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Santi Millán, de dol: anuncia la mort del seu pare per coronavirus

L'actor català ho ha explicat en una entrevista a 'Mundo Deportivo'

Santi Millán
Santi Millán ha anunciat la mort del seu pare a causa del coronavirus.  | G3

Dol a la família de Santi Millán. El popular actor català ha anunciat la recent mort del seu pare a causa del coronavirus. En una entrevista a 'Mundo Deportivo', el mateix Millán ha reconegut: «El meu pare va morir fa dues o tres setmanes pel Covid-19. Per això et dic, la situació és complicada. El pobre del meu pare estava molt deteriorat, però ha estat una situació molt dura»

«El meu pare tenia 81 anys i ja tenia la seva vida feta. Jo crec que hi ha un moment, en aquest prolongar la vida de manera artificial, que no és bo. La gent hauria de poder morir amb dignitat», ha pregat l'actor. 

Intenta ser positiu

«Jo sóc dels quals intento posar l'accent en el positiu, sense obviar el negatiu. Una de les coses que ens passa en la societat és que donem l'esquena a la mort, vivim com si la mort no existís, i si alguna certesa hi ha en aquesta vida és que ens morirem. Cal millorar aquesta relació amb la mort i saber que això és finit, que acabarà. Pensar en la mort fa que gaudeixis més la vida perquè això és un regal», ha explicat.

Millán, qui es troba confinat a casa amb la seva parella, la realitzadora de televisió Rosa Olucha, i els seus dos fills Ruth i Marc, apunta que ara intenta mirar endavant: «Tinc la sort de tenir a la meva mare a prop i poder-la acompanyar en aquests moments», ha explicat al 'Mundo Deportivo'.

  

  


Comentaris

envia el comentari