Mor sobtadament Alexis Eddy, l'estrella de televisió de només 23 anys

La causa de la seva mort hauria estat una aturada cardíaca, tot i que encara està per saber si s'ha tractat de forma natural o no

Alexis Eddy, l'estrela de la MTV, ha estat trobada sense vida al seu apartament de West Virginia, als Estats Units, amb només 23 anys.

Segons avança 'TMZ', la causa de la seva mort hauria estat una aturada cardíaca, tot i que encara està per saber si s'ha tractat d'un motiu natural o no. En aquest sentit, la policia no ha volgut donar més dades al respecte i s'ha obert una investigació per tal de determinar què és el que ha passat. Cal recordar que Eddy es va fer famosa el 2017 després de participar en el programa 'Are you the one?', en el qual, havia de trobar l'amor de la seva vida en una illa paradisíaca.

 

Coneguda pel seu fort caràcter

En aquest format, la ja traspassada Eddy es va fer molt famosa, especialment, pel seu fort i marcat caràcter. Més enllà de la seva participació en el concurs, la jove sempre ha estat molt activa a través dels seus perfils a les xarxes socials, des d'on mai ha amagat els seus problemes amb les addiccions. Això no obstant, darrerament havia comunicat als seus fans que ja es trobava desintoxicada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Plot Twist: I’m Santa- y’all r gettin coal

Una publicación compartida por Alexis Eddy (@lexoquence) el

Altres morts que han marcat l'inici del 2020

Dol en el món de la música dels Estats Units. La rapera, de només 21 anys, Lexii Alijai va morir el passat 1 de gener segons van confirmar els seus familiars al portal 'BuzzFeed'.  Fins al moment es desconeixen les causes de la seva mort. Alexis Alijai, el seu nom real, era originària de Saint Paul, a l'estat de Minnesota, tot just estava iniciant el que molts veien com una prometedora carrera dins el món del Hip-Hop.

Fins al moment havia llençat un àlbum, 'Growing Pains' el 2017, però tenia moltes altres publicacions com mixtapes o EP's com 'Joseph's Coat' (2015) i estava treballant en nova música. Bona part del seu reconeixement musical li va arribar ben jove amb la seva col·laboració amb la també rapera Kehlani a la cançó 'Jealous'. Precisament ella ha estat una de les artistes que ha enviat un missatge de record més commovedor a les xarxes: «Estic enfadada, confosa, amb el cor trencat, enfada, confosa. T'estimo Lexii. La meva nena només tenia 21 anys».

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari