Roberto Brasero de primer pla

Una mort deixa trencat el presentador Roberto Brasero: «Sempre estarà amb mi»

Roberto Brasero, l'home del temps' d'Antena 3, està destrossat després de la mort d'un familiar

Roberto Brasero, el carismàtic presentador de la previsió meteorològica a Antena 3, no passa per un dels seus millors moments. Ha rebut un cop en forma de pèrdua familiar que l'ha deixat enfonsat. No estem acostumats a veure l'home del temps' d'Atresmedia trist o de mal humor. Brasero sempre s'ha caracteritzat per la seva alegria i simpatia cada cop que es posa davant de la càmera al plató d'Antena 3.

El seu programa 'Tu tiempo' ja és un veterà dins la graella de la cadena més veterana d'Atresmedia. En una revista oferta al diari 'ABC', Brasero deixava clar què es guardaria a la retina de tot el que han viscut els últims anys. El meteoròleg ha afirmat que cada any ha tingut «experiències molt especials», si bé l'última que ha patit l'ha deixat totalment trencat.

A l'entrevista, Brasero explicava que recordava especialment «els moments que els canvis d'estació es produïen a la mateixa hora que el programa i ho celebràvem amb una festa». «Un any», confessava, «vam rebre la tardor amb una orquestra filharmònica al parc del Retiro a Madrid». Altres records són un vol en globus i un altre en un caça de l'exèrcit. En aquest sentit, explicava que «he arribat al punt més alt que pot arribar un home del temps, que és sobrevolar els núvols», explicava Brasero fent comèdia.
Roberto Brasero, trencat després de perdre el seu pare Paco
Roberto Brasero, trencat després de perdre el seu pare Paco | Instagram

Mor Paco, el pare de Roberto Brasero

El cop anímic que s'ha endut el presentador d''Antena 3' l'ha deixat destrossat. El passat dimecres de novembre va morir el pare de Brasero a Talavera de la Reina, tal com informava 'La Voz del Tajo'. El pare del presentador deixava el món amb 91 anys. Sobre aquesta notícia, Roberto Brasero ha publicat un emotiu missatge al seu perfil de Twitter, en què ha agraït l'afecte enviat a la família en les últimes hores.

Roberto Brasero rep l'afecte de les xarxes després de la mort del seu pare

No hi ha dubte que Roberto Brasero es fa estimar i la seva manera de fer televisió ha calat profundament entre els espectadors d'Antena 3. Aquest afecte que rep cada dia per la feina no és casualitat. I en aquests moments tan durs per al presentador de 'Tu tiempo', molts han volgut estar amb ell. Així, els seus seguidors li han donat el condol per la mort del seu pare.