Sonsoles Ónega al plató de 'Ya es mediodía'

La mort que ha destrossat Sonsoles Ónega en directe

Sonsoles Ónega s'ha trencat totalment en plena emissió

En poc temps, Sonsoles Ónega s'ha convertit en una presentadora estrella de Telecinco. Tant és així, que està al capdavant de dos programes: 'Ya es mediodía' i 'Ya son las ocho'. I en el primer, recentment ha viscut un moment molt trist que ha fet que es trenqui a plató.

Concretament, no ha pogut evitar les llàgrimes en ple directe. Ha passat quan han parlat de la mort de l'àvia d'Alba Carrillo, col·laboradora habitual de l'espai del migdia.

Sonsoles Ónega rep Alba Carrillo amb els braços oberts 

Sonsoles sol ser molt empàtica amb els seus companys de feina. Per aquest motiu, ha entès perfectament el dur moment que està passant Alba, que acaba de perdre un familiar, i l'ha rebut a plató amb tot l'afecte del món.

«Avui t'has acomiadat d'una de les dones més importants de la teva vida, la teva àvia Eloísa. Que difícil és dir adeu a les àvies, però són eternes. Mai moren, sempre les tenim al cor», li ha dit.

La col·laboradora ha respost: «És així, sempre ho penso. M'han ajudat en tot moment». I ha afegit: «Li encantaves, i es pensava que li parlaves a ella. Sempre em deia: "Avui veuràs la riallera?”».

Alba Carrillo plorant
Alba Carrillo ha tornat a treballar després de la mort de la seva àvia | Mediaset

Aleshores, el programa ha volgut tenir un gest de suport amb Alba. A plató s'ha emès un vídeo amb fotos de la seva àvia, on s'incloïen els tuits que la model li havia escrit i que deien coses com: «No m'agraden els comiats. Són inevitables, però m'angoixen».

«Avui he hagut de dir adeu a la meva àvia, l'única que em quedava. Ja no seré mai més neta en aquesta vida. El meu arbre genealògic ha perdut una branca, i sento un dolor sec al pit que em fereix d'una manera sorda i punyent».

I afegia: «Els avis són el més increïble que passa per la vida d'un nen. Sempre amor, sempre pau, sempre dolor quan se'n van. Penso parlar amb tu, Eloísa, com faig amb els meus altres avis, i sé que em cuidaràs, perquè els avis abracen sempre, encara que no hi siguin».

«Gràcies a la vida per tot el que he viscut amb tu i que ningú em podrà prendre. T'estimo, àvia Eloïsa. Abraço amb tota l'ànima la teva pell suau, que mai oblidaré».

Sonsoles Ónega es posa a plorar en directe pel que ha viscut Alba Carrillo

La presentadora, després de veure les imatges d'Alba amb la seva àvia i els missatges que li ha dedicat, no ha pogut evitar les llàgrimes. És més, no ha pogut ni articular paraula, per la qual cosa Carrillo ha decidit intervenir. Ha afirmat: «Dedicarem aquest programa als nostres avis, als que hi són i als que no hi són. Si us plau, cuideu-los molt, perquè després se'ls troba tant a faltar».

«I els pares, que portin els fills a veure els avis, perquè els necessitem. Són la nostra vida».

Fotomuntatge de Sonsoles Ónega i Alba Carrillo plorant
Sonsoles Ónega ha quedat destrossada pel patiment d'Alba | Telecinco

Sonsoles Ónega no podia parar de plorar, així que ha sigut Miguel Ángel Nicolás qui ha hagut de prendre la batuta per a acomiadar 'Ya es mediodía'. I és que, pel que s'ha vist, a la presentadora se li han remogut molts records personals amb el que ha explicat la seva companya.