Primer pla de l'actriu Lindsey Pearlman

Mor en estranyes circumstàncies l'actriu Lindsey Pearlman: Trobada en una cantonada

Lindsey Pearlman havia desaparegut fa uns quants dies

El món del cinema i la televisió està de dol per la mort de l'actriu nord-americana Lindsey Pearlman, de 43 anys. La seva mort ha consternat tothom pel succés i per les circumstàncies tan rares en què s'ha produït. I és que ha estat trobada sense vida al mig del carrer després de diversos dies desapareguda.

Lindsey Pearlman i la seva inesperada pèrdua

Avui és quan s'ha donat a conèixer la mort de Lindsey, coneguda, sobretot, pel seu treball a la sèrie nord-americana 'Hospital General'. Tot i això, va ocórrer aquest divendres quan la policia de Los Angeles la va trobar sense vida tirada al mig del carrer.

La trucada d'unes persones va alertar que hi havia un cadàver a la cantonada entre les avingudes Franklin i North Sierra Bonita. I fins allà es van desplaçar diversos agents trobant a l'actriu ja morta.

Ara s'està investigant per conèixer les causes de la seva mort així com la resta d'aspectes estranys del cas. I és que cal no oblidar que el seu marit, Vance Smith, i la seva família havien denunciat la seva desaparició el passat 15 de febrer després que no tornés a casa després de diverses hores fora.

L'última vegada que va ser vista va ser a l'avinguda North Butterfly com informa 'CNN', lloc en el qual es troba enclavat a uns 5 quilòmetres, aproximadament, d'on ara se n'ha trobat el cos.

Després de rebre la notícia, els seus éssers estimats estan destrossats, especialment el seu marit. Però, malgrat el seu dolor, no ha dubtat a fer ús de les xarxes per comunicar als fans de la seva dona els fets. Així, ha escrit a Instagram: «La policia va trobar Lindsey».

«Ella se n'ha anat i jo estic trencat. Compartiré més detalls després, però us volia agrair a tots pel vostre amor i respecte. Demano, si us plau, que respectin la privadesa de la seva família en aquest moment», finalitza l'escrit.

Qui era Lindsey Pearlman?

Com hem donat a conèixer, Pearlman va aconseguir el seu gran èxit professional treballant a l'emblemàtica sèrie 'Hospital General'. No obstant això, també va aconseguir reconeixement pels seus papers a 'Chicago Justice', 'Empire', 'The Purge' i 'American Housewife'.

L'actriu, que es va criar a Chicago, va sentir fascinació pel món de la interpretació des que era molt petita. Així, va lluitar per aconseguir el seu somni fins a fer-lo realitat, debutant el 2013 a la sèrie 'Kam Kamdarshian'. De la mateixa manera, no podem passar per alt que va treballar a la sèrie de Netflix 'Selena', on va donar vida a Diane Warren.

Imatge de Lindsey Pearlman en una imatge promocional
Lindsey Pearlman havia desenvolupat una interessant carrera al món de la televisió i el teatre | lindseypearlman.com

Al món del teatre va trobar també un lloc per posar en escena tot el seu talent, ja que al llarg de la seva carrera va participar en diverses obres com 'The Mousetrap'. Això sí, va ser amb la titulada 'Never the Bridesmaid' amb què va aconseguir el prestigiós premi Joseph Jefferson.

Les xarxes s'omplen de condol

Els seguidors de l'actriu estan absolutament perplexos pel que va passar així com consternats. De fet, ho han deixat palès omplint les xarxes de missatges dedicant-hi paraules i també a la seva família.

Així, han escrit comentaris com: «Ho sento molt, era una dona meravellosa. Això és tràgic, devastador. No m'ho puc creure».

Així mateix, es poden llegir: «Envio molt dolor al seu marit i a la seva família», «Ho sento profundament» o «El meu sentit més condol. Era una persona memorable, vibrant i amb un talent enorme».

També hi ha aquests altres: «Ho lamento enormement, estic resant pel seu marit i per tots els seus éssers estimats» o «La vaig veure un parell de vegades, però era una persona molt agradable».