Primer pla de Silvia Gambino

Mor massa jove l'actriu Silvia Gambino, de la sèrie 'Escenas de matrimonio'

Silvia Gambino patia una llarga malaltia

Silvia Gambino ha mort als 57 anys. Una mort que ha commocionat el món de la televisió i que ha agafat per sorpresa a molts companys de professió. L'actriu, la carrera professional de la qual sempre ha estat vinculada a la interpretació, va saltar a la fama pel seu treball a 'Escenas de matrimonio'.

Era el seu exmarit qui confirmava la trista notícia mitjançant un missatge al seu compte d'Instagram on ràpidament ha rebut missatges de condol.

Mor Silvia Gambino

Avui dilluns 4 d'abril clarejava amb la trista notícia de la mort de Silvia Gambino. L'actriu va treballar a 'Escenas de matrimonio' interpretant Asun, dona a la ficció de Santiago Urrialde, que encarnava Emilio.

Silvia era habitual a les produccions teatrals de José Luis Moreno i era una de les actrius més recurrents a la televisió. Avui, Alberto Closas, el seu exmarit li dedicava un preciós missatge a Instagram com si fos un comiat confirmant la seva mort.

Imatge de Silvia Gambino quan era més jove posant a un photocall
Silvia Gambino ha perdut la vida per culpa d'un càncer | Europa Press

«Adeu, Silvia. Has marxat per fer riure tothom que et trobis vagis on vagis», començava dient. «Has marxat molt jove, la vida no és justa i el càncer t'ha guanyat la batalla, però no et va treure el somriure», afegia.

D'aquesta manera, el seu ex revelava que Gambino patia un càncer que finalment no ha pogut superar. Una notícia que no havia transcendit als mitjans de comunicació i que ha arribat a conèixer-se pel seu trist desenllaç.

«Descansa en pau, Silvia Gambino, sempre estaràs al meu record i al meu cor. Ens veiem. Ciao», s'acomiadava l'actor, director i productor. Tot i que Alberto i Silvia portaven divorciats gairebé 20 anys, sempre van mantenir una relació excel·lent.

▶️ 15 famosos fallecidos en marzo de 2022

Silvia Gambino va ser una de les nostres actrius còmiques més populars

Silvia Gambino va néixer a Palerm, Itàlia. Tot i això, es va traslladar de manera definitiva al nostre país on va començar treballant com a model i 'vedette'. Va començar a forjar la seva carrera com a actriu quan va conèixer José Luis Moreno, amb qui va començar a guanyar popularitat.

Els seus primers passos els va fer a TVE al programa 'Noche de fiesta' on interpretava Rosita Cascalejo. Un dels papers que més alegries li va donar i que va agafar un gran afecte. Va ser allà on va conèixer Santiago Urrialde amb què anys després tornaria a coincidir a 'Escenas de matrimonio'.

Anys després, i sempre sota la direcció de Moreno, Silvia va treballar a la sèrie 'La sopa boba' a Antena 3. No obstant això, va ser amb 'Escenas de matrimonio' a Telecinco on la seva popularitat va començar a créixer.

L'última vegada que vam veure Silvia Gambino treballar a la televisió va ser en 2018 a la sèrie 'Centro médico' de TVE on va coincidir amb Lolita. L'any següent, en 2019, es va asseure al 'Deluxe' on va parlar de la seva última obra de teatre produïda per Jorge Javier.

El català es va desfer en afalacs cap a ella i va lloar la seva llarga carrera professional. «T'admiro moltíssim, pertanys a aquesta generació d'actrius que treballa moltíssim en aquest país», li deia el presentador. «Tu ets la nostra Susan Sarandon pàtria», feia broma Vázquez.

Com no podia ser d'una altra manera, després de conèixer la trista notícia de la seva mort, els seus seguidors han lamentat la seva pèrdua. De fet, pocs coneixien que estava immersa en una lluita per superar una malaltia que, finalment, ha acabat perdent.

Tots recorden amb afecte les nits que va omplir d'humor i com la seva presència als especials nadalencs era imprescindible. Sempre humil, va dedicar tota la vida a fer riure i a gaudir pujada als escenaris. Ara, la seva mort deixa un buit gran al món del teatre difícil d'omplir.