Muntatge Gemma Cuervo i repartiment de 'Aquí no hay quien viva'

Les 2 morts de 'Aquí no hay quien viva' que Vicenta no aconsegueix superar

Gemma Cuervo, de 'ANHQV' continua plorant aquelles dues pèrdues

Gemma Cuervo, la mítica 'Vicenta' a ANHQV, ha tornat per un dia a la televisió. Després de molt de temps sense saber res de la seva vida, la veterana actriu espanyola ha obert les portes de casa seva a Socialité. Ho ha fet amb motiu d'un nou episodi de ¿Quién vive aquí?

L'actriu d'ANHQV ha mostrat tots els racons del seu habitatge i, com no podia ser altrament, ha mirat enrere per parlar de la seva extensa carrera. Sens dubte, estem parlant d'una de les actrius que més ha donat al món artístic del nostre país.

Malgrat que té una edat considerable, 85 anys, Cuervo admet que segueix adorant la professió que li ha donat menjar durant tota la vida. I és que té l'objectiu d'actuar gairebé fins al final dels seus dies. «Seré actriu fins a l'últim moment», ha dit amb una gran contundència.

Imatge de l'actriu Gemma Cuervo, Vicenta a Aquí no hay quien viva, amb Cook, el gosset de Vicenta
Valentín, el gos de Vicenta a 'Aquí no hay quien viva' | Catalunya Diari

 

Vicenta, enfonsada en recordar dues morts d'ANHQV

D'altra banda, l'actriu d'Aquí no hay quien viva també ha volgut recordar dues icones de la coneguda sèrie d'Antena 3. Parlem d'Emma Penella i Mariví Bilbao. «Teníem un trio encantador, cada quina més diferent i bonica». I és que, malgrat que totes dues han mort, Gemma Cuervo sempre les té al cap.

«Ja no hi són, totes dues van morir i m'he quedat jo sola». Sobre la seva amiga i companya Emma Penella, Cuervo ha volgut lloar la personalitat tan impetuosa que tenia: «S'asseia en un lloc i, quan no la coneixien, deia que era Emma Penella».

Imatge dels personatges de Marisa, Vicenta i Concha a la sèrie Aquí no hay quien viva
Marisa Vicenta i Concha a 'Aquí no hay quien viva' | ANHQV

Pel que fa a Mariví Bilbao, l'actriu ha revelat que fumava molt i que era molt llesta: «Mariví es passava el dia fumant. Era meravellosa, molt intel·ligent i molt ràpida».

Amb aquestes paraules, la que fos actriu d'Aquí no hay quien viva, ha volgut esmentar les seves grans amigues a sobre dels escenaris. Dues veteranes que 'Vicenta' recorda amb afecte encara que fa molts anys que ja no hi siguin.

El cas és que, després de ser seleccionades per treballar a ANHQV, les tres actrius van romandre juntes en aquesta sèrie. I en la seva continuació a La que se avecina també van fer el mateix.

▶️ La posible causa de la muerte de José Luis Losa: Habla un amigo del exconsursante de Supervivientes

L'actriu d'ANHQV confessa que el troba a faltar molt

Durant el recorregut per tota la casa, 'Vicenta' mostrava algunes de les fotografies que recorda amb més afecte. Entre elles, ensenya diverses amb la seva difunta parella, l'actor Fernando Guillén. «Mira quina tendresa».

Gemma Cuervo mostra altres estances de casa seva com la sala on es localitza el seu piano: «La peça museu de la meva vida». A més, l'actriu ha compartit amb els espectadors del programa una àmplia terrassa que fa tota la volta a casa seva.

Gemma Cuervo i el seu difunt marit
Gemma Cuervo ha recordat del seu difunt marit, Fernando Guillén | Europa Press

A més, mostra orgullosa un rellotge que, tal com explica al vídeo, no ho pot fer funcionar. Això sí, la casa de Cuervo està carregada de records i premis. Així, l'actriu comparteix amb la reportera de Socialité el seu premi Ondas i el seu premi Nacional de Teatre.

Després de departir sobre la seva exitosa carrera com a actriu, Cuervo ha recordat el seu marit Fernando Guillén. Malgrat que ja han passat molts anys des que morís, Cuervo sempre pensa en ella.

«El trobo a faltar, cada dia». Amb tot, 'Vicenta' afirma que segueix parlant amb ell. «Encara no estic adaptada, jo parlo amb ell». Unes paraules que reflecteixen com s'estimaven tots dos, i és que el matrimoni va estar més de 50 anys junts.