Imatge de Paz Padilla plorant al plató de Sálvame

El motiu de l'acomiadament de Paz Padilla a Telecinco: què va passar

Aquell dia, Paz Padilla va marxar abans d'hora

Paz Padilla ha estat acomiadada de Mediaset. La cadena ha decidit prescindir dels seus serveis després de 13 anys, tal com ha avançat aquest dimecres la revista 'Lecturas'.

La postura que acaba de prendre Paolo Vasile és sorprenent, ja que havia prolongat el seu contracte l'estiu passat. El 20 de gener ja feia dies que no apareixia a 'Sálvame', programa on s'encarregava de suplir les absències de Jorge Javier Vázquez.

Així, van trobar un motiu de pes per dir adeu a Paz Padilla. Aquella tarda, va mantenir una conversa molt polèmica amb Belén Esteban, que va fer que marxés del plató. Un desvergonyiment que no va agradar gens a la direcció i que no sembla disposada a consentir.

Muntatge fotos de Belén Esteban i Paz Padilla
El 20 de gener, Paz Padilla va tenir un fort enfrontament amb Belén. | CatalunyaDiari 

En un comunicat emès a la publicació confirmaven la informació. «Mediaset Espanya va decidir resoldre el contracte vigent» amb l'humorista. Prenen aquesta mesura «després de l'incompliment de la seva obligació en haver abandonat el programa 'Sálvame' una hora i mitja abans de la finalització».

Quan va marxar del plató abans d'hora aquell 20 de gener, mai no va pensar que seria l'última vegada que trepitjaria les instal·lacions de Fuencarral. Es va mostrar molt ofesa amb les crítiques d'Esteban. Els directors i la cúpula van intentar convèncer-la perquè tornés al seu lloc, però no els va fer cas.

A partir d'aquí, van decidir prendre mesures. Després de la situació generada i considerant que era un menyspreu a l'empresa, van optar per trencar la vinculació.

Els companys de Paz Padilla ja sospitaven que passava alguna cosa. Va estar més d'un mes apartada, deixant les regnes de l'espai Jorge Javier i Carlota Corredera. Però possiblement mai no van pensar que prendrien aquesta decisió tan dràstica.

La discussió que s'havia generat al plató aquell dia va ser a conseqüència de les vacunes del coronavirus. La de Paracuellos li havia retret alguns comentaris que va fer sobre l'eficàcia dels fàrmacs. La presentadora va intentar oferir les seves explicacions, però sense acabar de convèncer la col·laboradora.

La situació que llavors va ser massa tensa. El que més havia molestat la gaditana és que no va tenir en cap moment el suport de la direcció. Va sentir que li donaven l'esquena en aquella batalla.

L'acomiadament suposa tot un cop per a l'andalusa, que era considerada una de les grans estrelles de la cadena. Així ho van demostrar confiant-li una sèrie de programes durant l'últim any. A més de 'Sálvame', també va conduir a Cuatro el concurs 'A simple vista'.

Aquest format va resultar tot un fracàs, com demostra el fet que només va aguantar dues setmanes en antena. Tampoc va tenir gaire fortuna amb les Campanades de Cap d'Any, que van registrar uns nivells d'audiència força baixos.

Paz Padilla, castigada també pels mals resultats

Darrere de l'acomiadament de Paz Padilla hi ha un desvergonyiment, però també hi hauria altres raons de pes. Una és que ja no aconseguia enganxar l'audiència. Les dades de l'espai de Telecinco havien caigut en picat durant els últims mesos, i ella ha estat la primera a pagar els plats trencats.

Belén Esteban i Paz Padilla revolucionen el plató de 'Sálvame' després de la cara a cara
Els companys de Paz Padilla, reunits després de la plantada. | Mediaset 

La cadena va deixar a les mans el comiat de final d'any amb Carlos Sobera. A canvi, la van retirar dels especials de Nadal i Cap d'Any. Era habitual que s'ocupés de conduir aquests formats amb Joaquín Prat, però aquesta vegada no van comptar amb els seus serveis.

Hi va haver un petit detall que ja deixava entreveure que tenia els dos peus fora de la casa. Va ser durant un vídeo que van preparar a 'Sálvame', on apareixien els membres de l'equip al més pur estil 'Pasión de Gavilanes'.  Intentaven  promocionar la nova sèrie de Telecinco.

A les imatges hi havia tots els presentadors i la majoria de col·laboradors, excepte Paz Padilla. Una absència que cridava molt l'atenció. Però ara s'ha comprovat que aquest oblit tenia una raó.