Imatge promocional de les 5 primeres parelles de 'La isla 2'

'La isla de las tentaciones': el motiu de la mala relació entre Lester i Alessandro Livi

L'ha revelat Amor Romeira

Lester i Alessandro Livi són dos dels concursants del programa de més èxit de la temporada: 'La isla de las tentaciones'. Tots dos han entrat amb les seves parelles per posar a prova les seves respectives històries d'amor. No obstant això, aquests dos joves tenen un fet en comú que els va portar a enfrontar-se durament en el passat que ara ha tornat a sortir a la llum. 

Segons sembla, van viure un episodi violent, arribant gairebé a les mans. Així ho ha revelat Amor Romeira a través del seu compte de Twitter.

L'origen de la tensió

Quan Alessandro Livi es va incorporar al programa al costat de la seva parella, Patri, Lester no va poder evitar posar una cara d'absolut desgrat. I és que sabia que havien tingut un conflicte en el passat. No obstant això, tots dos, davant la pregunta de la presentadora, Sandra Barneda, de si es coneixien, no van dir la veritat. En un primer moment, van afirmar que els sonaven les seves respectives cares, però poc més.

El concursant canari va afegir després que potser s'havien vist perquè la seva xicota, Marta Peñate, havia estat també participant de 'GH' com Livi. Peñate, per la seva banda, en assabentar-se que aquest últim entrava al programa, va revelar que no es portava bé amb el seu nòvio, sent ella més clara que els dos protagonistes.

Lester i Marta, parella de 'La isla de las tentaciones'
Han sortit a la llum coses del passat de Lester | Telecinco

Totes les parts implicades han mantingut silenci al respecte. No obstant això, ha estat Amor Romeira, que sempre està 'posada en totes les salses', la qual ha revelat què va passar realment entre els joves. Sembla que tot es remunta al temps en què Marta estava dins de 'Gran Hermano'. Segons ha explicat, a la seva parella «li va pujar la fama al cap» i això el portava a freqüentar cada setmana una famosa discoteca madrilenya, coneguda amb el nom de La Posada de las Ánimas.

Una nit Lester i els seus amics van compartir reservat en aquest local amb Amor, Alessandro i el seu grup. I així va ser com van comprovar que el xicot de Peñate no deixava de convidar noies a aquesta zona exclusiva, noies que un cop dins només volien conèixer l'italià.

Aquest fet va enfadar notablement a Lester i els seus amics que, segons Romeira, van arribar a voler agredir Livi. Una complicada situació que va fer que fins i tot hagués d'intervenir la seguretat de la discoteca: «Els porters ens van dir que què fèiem amb aquesta gentussa, que si els feien fora o no. Aless els va dir que si no tornaven a buscar brega ni molestaven, que els deixessin quedar, però que si seguien, al carrer».

No obstant això, sembla que ara els protagonistes d'aquest altercat han preferit callar i no fer públiques les seves discrepàncies. Potser és perquè regni el 'bon rotllo' a Vila Muntanya, la casa que ara comparteixen a 'La isla de las tentaciones'.