El motiu pel qual Nuria Roca sempre vesteix la mateixa roba a 'El Hormiguero'

Pablo Motos ha donat positiu en Covid i Nuria Roca és l'encarregada de substituir-lo

Primer pla de la presentadora Nuria Roca
Nuria Roca és la presentadora substituta de Pablo Motos a 'El Hormiguero' | GTRES

Nuria Roca ha passat a ser la nova presentadora d''El Hormiguero' després que Pablo Motos hagi donat positiu en Covid-19. No és una tasca fàcil substituir a un presentador que fa més de quinze anys que presenta el programa i que, a més, no ha faltat mai en els 2.000 episodis del programa. 

Per aquest motiu, l'escriptora i, fins ara, col·laboradora del programa d'Antena 3, ha estat molt observada pels mitjans de comunicació i els espectadors, que han analitzat tots els detalls de la nova presentadora d''El Hormiguero'.

Els seguidors del programa han volgut destacar que Nuria Roca sempre llueix la mateixa roba. Podria semblar una simple anècdota o una coincidència, però la veritat és que no ho és i té una explicació raonable.

Per què Núria Roca sempre vesteix amb la mateixa roba a 'El Hormiguero'?

Des que va estrenar-se com a presentadora, Nuria Roca ha estat lluint 'looks' molt similars en gairebé tots els programes: brusa blanca i part de baix (faldilla o pantaló) negre. Aquest és un patró estilístic impecable i sobri que l'escriptora ha repetit en tots els seus programes com a presentadora, una mena d''uniforme' que ha estat molt comentat a les xarxes socials. 

Segons ha revelat l'estilista del programa a 'El Español', no és un fet aleatori. «Podíem triar entre aquesta camisa de Coosy i una altra. Vam fer la prova de vestuari, Nuria es va veure increïble i vam decidir seguir en aquesta línia. És una línia molt neta, molt eficaç, i és molt important que separem a la Nuria presentadora de la Nuria col·laboradora de programes», ha assegurat Montse Nieto, estilista d'Atresmedia.

Intenta seguir la línia de sobrietat de Pablo Motos

El 'look' de Nuria Roca pretén transmetre la mateixa sobrietat que llueix Pablo Motos en els seus programes, el vestuari sempre es repeteix: camisa blanca, pantalons texans o negres i, de vegades, americana.

Així, l'elecció dels colors és «per seguir la tònica del programa. Si Pablo ho fa així, té tot el sentit que Nuria faci el mateix. És una marca, és com un llibre d'estil del programa: línia sòbria i neta», assenyala l'estilista. D'aquesta manera, el vestuari de Nuria serveix per mantenir l'essència i la filosofia del programa. En canvi, quan Nuria és col·laboradora sovint llueix 'looks' atrevits i colorits.  

«A ningú li importa que Broncano, o qui sigui, porti vestit i corbata. Però a les dones presentadores se'ls exigeix molt més, sembla que estiguin en una desfilada de models», es lamenta Montse Nieto. En qualsevol cas, aviat tornarem a veure a la Nuria Roca més rockera.

Aquest dijous, Pablo Motos tornarà al seu programa després d'haver donat negatiu en les últimes tres proves PCR. Així doncs, Nuria tornarà a la seva cadira de col·laboradora lluint una «jaqueta trencadora» i deixant el lloc de presentadora amb magnificència. Cal destacar que, en una setmana de substitució, Nuria Roca ha aconseguit unes grans dades d'audiència. 


Comentaris

envia el comentari