Fotomuntatge de Rocío Carrasco i Olga Moreno

El motiu pel qual Olga Moreno encara no ha vist la seria de Rociíto

Ho ha explicat la seva amiga i excompanya de 'Supervivientes', Marta López

Olga Moreno ha reprès la seva rutina diària després de proclamar-se guanyadora de 'Supervivientes 2021' i posteriorment oferir una entrevista exclusiva en 'Ahora Olga'.

Després de quatre mesos d'estada a Hondures, la supervivent va haver de fer front a tot el tsunami mediàtic desfermat arran del documental de Rocío Carrasco.

De fet, ho va fer poques hores després d'abandonar l'illa i sense la preparació necessària per rebatre les proves aportades per la filla de la Jurado. Per això, a causa de la falta de temps, Olga no havia pogut veure els capítols de la sèrie al complet.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Així que, només tenia coneixement d'alguns fragments i declaracions aïllades que li van posar en plató. Davant d'aquesta situació, va ser impossible tractar en profunditat els temes que Rociíto va exposar en el seu testimoni.

Llavors la supervivent es va limitar a declarar el seu amor per David i Rocío Flores, evitant pronunciar el nom del seu marit i el de Rocío Carrasco. Tanmateix, a partir d'aquí, la dona d'Antonio David ha desaparegut dels mitjans de comunicació.

La malaguenya s'ha centrat a prendre les regnes de la seva empresa i gaudir del temps lliure en companyia dels seus éssers estimats. De fet, entre les seves prioritats mai ha estat veure la sèrie-documental de Rociíto. Una cosa que no ha fet ni pensa fer, segons ha confirmat la seva bona amiga Marta López.

Olga Moreno segueix confiant en Marta López com la seva gran confident

Olga Moreno i Marta López s'han retrobat novament després de diversos mesos sense veure's. I és que les concursants van forjar una bonica amistat durant l'estada que van compartir a Hondures. Així mateix, la col·laboradora de 'Sálvame' és una de les poques defensores públiques de la malaguenya.

Tot i que el seu afecte s'ha mantingut intacte després del final del concurs, la distància entre les dues els ha complicat un possible retrobament durant l'estiu.

Marta López treballa i viu a Madrid, mentre que Olga ha estat gairebé tot el temps amb la seva família en la seva Màlaga natal. Una situació que no els ha impedit mantenir el contacte freqüentment a través de trucades telefòniques.

«Per descomptat que seguim tenint relació, la segueixo estimant igual. Parlo amb ella per telèfon i he parlat un dia amb Rocío, tenim ganes de veure'ns», assegurava la tertuliana a principis de setembre a 'Ya es mediodia'.

Marta López es retroba amb Olga Moreno després de diversos mesos sense veure's

Una setmana després d'aquestes declaracions, les dues amigues han pogut reunir-se i concertar una cita després d'un parell de mesos sense veure's. Una trobada que van deixar constància en les seves respectives xarxes socials.

«Era la primera vegada que ens vèiem perquè hi va haver una altra quedada amb alguns, però jo no vaig poder anar. Em va fer moltíssima il·lusió», explicava Marta López al programa de Sonsoles Ónega.

Els col·laboradors del magazín van voler conèixer els detalls de l'anhelat retrobament. Així doncs, li van preguntar com havia vist a la seva amiga i si van poder posar-se al dia sobre les últimes novetats de la seva vida. Tot i això, la tertuliana va evitar oferir massa detalls

«La vaig veure molt tranquil·la i amb molts plans. Una mica grassoneta, i li vaig dir: 'compte, t'estàs passant'. Em va recordar molt a tot el que vivim», deia la col·laboradora visiblement nostàlgica.

La raó per la qual Olga Moreno segueix sense veure la sèrie-documental de Rociíto

A més, els tertulians de 'Ya es mediodía' van voler saber si la dona d'Antonio David Flores havia aprofitat els dies d'estiu per veure el documental de Rociíto.

Miguel Ángel Nicolás va llançar la pregunta sense embuts i Marta López no va tenir cap problema a contestar. Encara que va deixar molt clar que en les seves converses no aprofundien en aquesta mena de temes.

«Va dir que no l'ha vist i que no volia veure'l perquè li feia molt de mal. Entenc que segueix sense veure'l, però vam parlar del qual vam viure en el concurs», tancava la tertuliana abans de descartar un possible retorn de la seva amiga a la televisió .

«Està bolcada en la seva família i a la seva botiga. Aquest no és el seu món, no se sent còmoda. Sé que ha tingut ofertes, però les ha rebutjat», assegurava amb rotunditat.