Joaquín Prat

El preocupant motiu pel qual fa dies que no veus Joaquín Prat a la televisió

Joaquín Prat fa una setmana que no apareix a Telecinco

Joaquín Prat fa diversos dies que no apareix a la televisió. En concret, des del 3 de desembre passat. I això ha fet saltar les alarmes entre els espectadors de Telecinco. S'ha esfumat d''El Programa de Ana Rosa' i de 'Cuatro al día', l'espai de tarda que presenta a l'altre canal de Mediaset. El motiu de la seva absència és un contagi per coronavirus que va ser detectat dijous passat, segons avança 'Informalia'.

La malalatia ja va impedir a Prat anar a treballar l'endemà. La seva baixa ha alterat en certa manera els plans de les cadenes. Patricia Pardo s'ha ocupat de substituir-lo als matins, mentre que Mónica Sanz ha fet el mateix amb el programa que presenta a Cuatro.

És possible que alguns no trobessin a faltar el presentador donat el fet que la seva absència ha coincidit amb el pont de la Constitució i la Immaculada. L'entorn del periodista confirma que està doblement vacunat, per la qual cosa es creu que la variant que l'ha afectat és l'òmicron.

Fotomuntatge amb les cares de Joaquín Prat i Ana Rosa Quintana
Joaquín Prat és l'encarregat de substituir Ana Rosa | La Noticia Digital

Mediaset intenta ser estricte amb les mesures anti-Covid. És habitual que se sotmeti els empleats a exhaustius controls abans de trepitjar les instal·lacions des de fa un any i mig, quan va començar el confinament.

Amb relativa freqüència, es fan tests d'antígens per mantenir sota control el coronavirus, però és possible que la nova variant els hagi agafat per sorpresa. Com més mesures es prenguin respecte de la Covid-19, millor. Un hipotètic brot en un centre de treball alterar un programa sencer, i aquest és el temor de la cadena.

Tot i el positiu de Joaquín Prat, la cadena de televisió no ha considerat oportú ampliar el confinament als companys amb qui va tenir contacte. Tant els d'El programa de Ana Rosa' com els del 'Cuatro al dia' continuen fent les seves tasques com si no hagués passat res. De fet, argumenten que «sempre van amb màscares i hi ha molt espai de seguretat entre ells».

L'últim cop que es va poder veure el periodista va ser en una tertúlia amb Cristina Tárrega, Alessandro Lequio i Sandra Aladro. Durant una de les seves intervencions, va haver de disculpar-se per un problema a la gola mentre gargamellava. En la interrupció, va admetre que tenia la gola «tocada».

Pla del presentador Joaquín Prat al programa Cuatro al día
Joaquín Prat presenta les tardes de Cuatro | Cuatro

L'endemà, el divendres 3, cap dels seus companys va anar a treballar. Dimarts va reaparèixer Lequio, després de diversos dies de descans. En aquest període, se'ls va fer les pertinents proves i es va descartar cap contagi. Tots ells tan sols es treuen la mascareta durant el període que estan al plató. Quan s'aixequen i s'apaga la càmera, se les tornen a posar.

Joaquín Prat ha conegut diverses noies

Es desconeix si Joaquín Prat conviu amb algú, més enllà de la custòdia del seu fill. En cas que fos així, això disminueix molt les possibilitats de contagi entre altres persones. Des que es va separar de Yolanda Bravo, s'ha pogut veure a Prat amb diversos amics i amigues, però no se sap si té parella.

El presentador està molt centrat en les tasques professionals, que li exigeixen una gran dedicació durant la setmana. Passa moltes hores a les instal·lacions de Mediaset. I més ara que Ana Rosa està de baixa per malaltia. Joaquín Prat és una de les cares més reconegudes de la cadena. Així ho demostra que l'hagin tornat a escollir per presentar les gales especials de Nadal.