YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Surt a la llum perquè Raquel Bollo ja no apareix a 'Sálvame'

Fa gairebé tres mesos que l'ex de Chiquetete no trepitja el plató de Telecinco

Raquel Bollo i la seva filla, Alma Cortés en una foto publicada en el seu perfil d'Instagram el 12 de febrero del 2020
Raquel Bollo prefereix gaudir de la seva família | Instagram

Raquel Bollo està desapareguda del panorama televisiu. La col·laboradora de 'Sálvame', a diferència dels seus companys que s'han absentat pel confinament, fa gairebé tres mesos que no apareix pel programa. De fet, el passat mes de febrer renunciava a seguir apareixent a 'Sálvame' després d'una gran esbroncada amb Gustavo González, a qui va acusar de traïdor.

Durant la seva última aparició al programa de Telecinco, Bollo es va mostrar també molt enfada amb la direcció del programa: «Sé que feu la vostra feina, però heu de valorar el que teniu. I jo crec que valc molt com a col·laboradora, però valc més com a persona» va assenyalar visiblement molesta. No obstant això, la col·laboradora encara va concedir una exclusiva a 'Deluxe' on va parlar sobre el seu futur a la cadena.

Raquel Bollo, absent de 'Sálvame' per protegir la seva família

Si hi ha alguna cosa que Raquel Bollo no tolera és que parlin de la seva família i és aquí on va començar la polèmica. Un col·laborador del programa de Mediaset va assegurar que comptava amb una informació bastant compromesa que afectava indirectament a la seva família quelcom que va enfadar a Bollo en ple directe.

Tot va començar quan un col·laborador va assegurar que tenia una informació bastant compromesa sobre ella, que afectava indirectament a la seva família. «Sé tot el que he de saber de la meva vida. No en passaré ni una més. Si he de marxar del programa, a qui he d'agrair tant, ho faré» sentenciava.

Tot sembla indicar que a protecció que h mostrat Bollo cap a la seva família l'ha apartat del seu treball, ja que segons explica 'Cotilleo.es', l'andalusa va acceptar en el seu moment tornar a 'Sálvame' amb la condició que parlés de la seva vida i de la seva feina quelcom que es va negar afer i des de llavors no ha tornat a trepitjar un plató de Telecinco.

No l'han tornat a cridar

La col·laboradora confessava, fa dos mesos, que després d'això la direcció del programa no l'havia tornat a cridar i que ella tampoc s'hi havia posat en contacte per tornar: «No sé si tornaré al programa. Ara estic gaudint de la meva nena i no vull mals rotllos». Així doncs, l'ex de Chuiquetete està centrada a gaudir de la seva família i, sobretot, de la seva neta i és per això que prefereix mantenir-se allunyada dels platós que en els últims mesos li han generat molts disgustos.


Comentaris

envia el comentari