El veritable motiu pel qual Rocío Carrasco no li agafa el telèfon a la seva filla

María Patiño ha explicat a 'Socialité' les veritables raons que li impedirien fer aquest pas tan important

Tots els ulls segueixen posats en Rocío Carrasco, i més ara quan tots estem expectants davant la seva reparació televisiva en un plató de televisió dimecres que ve.

Un dia, en el qual la filla de 'la més gran' compartirà espai amb altres col·laboradors i pretén comentar amb ells i donar resposta a molts dubtes que han sorgit després del seu documental.

I, una d'aquestes preguntes que tothom es fa ara és: per què no li agafa el telèfon a la seva filla? I més ara, quan Rocío Flores ha fet una crida pública a la seva mare, i ha reconegut que ha intentat contactar amb ella, però sense èxit.

La jove sosté que ningú li ha tret els fills a Carrasco, que ella té la seva pròpia opinió, i que el seu pare, Antonio David, mai l'ha manipulat. Alguna cosa, que molts posen en dubte, encara que això no explica el motiu d'aquesta bretxa entre ambdues que sembla insalvable.

Així, molts mitjans s'esforcen per trobar-li una explicació a aquest comportament per part de Carrasco, quan es trencava en la seva docu-sèrie a l'hora d'afirmar que estima els seus fills i que li agradaria tenir-los de tornada. Encara que, també és cert que ella mateixa admetia que ja els donava per perduts.

En concret, María Patiño ha assegurat en el seu programa, 'Socialité', que havia parlat amb un educador social que li ha explicat detalladament els possibles motius d'aquesta reacció per part d'una mare cap a la seva filla.

Tot vindria arran de l'any 2012, quan Rocío Flores va ser condemnada per maltractament habitual a la seva mare, després de la pallissa que la va propinar, i després de la qual se n'anava a viure amb el seu pare. Segons sembla, en aquest moment la jove es va negar a complir amb uns certs protocols necessaris per a tornar a acostar-se a la seva mare.

Segons ha explicat Patiño, «Rocío Flores es va negar a realitzar un procés de mediació que serveix per a assumir els fets provats, cosa que significa que no hi ha perdó. I si no hi ha perdó, és que no és conscient del mal que li ha fet a la seva mare», començava explicant.

«I, em reitera aquest educador social, que està convençut que el terapeuta que assisteix actualment a Rocío Carrasco, pel bé de la seva filla, i pel seu propi bé, que fins que no existeixi aquest reconeixement de mal per a començar una nova vida, Rocío Carrasco no ha de parlar amb la seva filla», ha concretat la presentadora.

Així, tot podria deure's a una manera de garantir el benestar psicològic de totes dues parts, per a mantenir de cara a un futur una relació sana i no tacada pels problemes o assumptes sense resoldre del passat, ja que el principal terror de Rociíto residiria en què la història pogués repetir-se una vegada més.

A més, cal tenir en compte que Rocío Flores continua fent costat al seu pare, Antonio David, i a la dona d'aquest, Olga Moreno, per la qual cosa això també podria tirar cap endarrere a la seva mare, tement que l'acostament sigui una nova estratègia de manipulació provinent del seu ex per a destruir-la.

Cal recordar que Rocío Carrasco continua sent una dona en tractament psicològic i ferida, tal com assegurava la mateixa Ana María Aldón. «M'ha semblat bé que Rocío li hagi trucat, però jo entenc també que la seva mare estigui paralitzada per la por», assegurava la dona d'Ortega Cano. Un fet que hauria provocat que Rocío Flores es refugiï més que mai en la seva tia Gloria Camila, a la qual considera gairebé com una germana.

«Ella està en tractament i està malament, i si no se sent capacitada en aquest moment d'agafar el telèfon, i no sap respondre o com actuar... Però, de totes maneres, que la filla faci aquesta trucada és un gran pas cap endavant, aquest cop a la taula de 'parlarem, ja està bé'». Ara, queda esperar que Rociíto compti la seva versió el dimecres.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari