Els motius pels quals no se sap res de Tania Llasera

La presentadora té diversos projectes entre mans, entre ells un nou programa de Mediaset

Nosaltres no devem ser els únics que ens preguntem «On està la Tania Llasera?». Tot i que  té un canal a la web de Telecinco MTMAD anomenat 'Dando la talla que es gerundio', on penja vídeos de la seva família i la seva vida, fa un temps que no puja res i també ha deixat per complet la seva feina a la televisió on la vam veure per última vegada a 'La Voz' l'any 2018.

El que no ha deixat de banda i segueix actualitzant assíduament és el seu compte d'Instagram, on els seus gairebé 650 mil seguidors poden veure el seu dia a dia i les seves aventures com a mare i com a professional.

Els seus nous projectes

No és que Tania Llasera hagi mig desaparegut del mapa perquè si, sinó perquè està treballant en diferents nous projectes. Per una part, la bilbaïna porta diversos mesos preparant un nou programa de Mediaset. Es tracta d'un programa infantil pel canal Boing que s'emetrà cada dia i on la presentadora ensenyarà a nens a cuinar, fer treballs manuals i ballar, entre d'altres. De moment no es coneix la data d'estrena.

El segon projecte és un llibre. Tal com hem pogut veure a través de les seves xarxes, Tania ha anat ensenyant pinzellades del seu nou treball, on parlarà, com ella ha avançat, sobre la família. Aquest serà el segon llibre de la presentadora, que ja va llençar 'El sexo sentido' l'any 2012, on parlava de la sexualitat i de les seves experiències.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Para mi familia Alberdi son días duros. Hace 12 años perdimos en la misma semana a dos pilares de la familia: a mi abuelo y a mi abuela. Todavía vivimos con un agujero en el alma porque nos siguen faltando. Ahora, estoy escribiendo un libro sobre mi familia en parte, y en esta foto: la bisnieta que mi abuela nunca conoció, ‘ayudándome’ a escribir mi ‘trabajo’ ya que está enferma con tos y fiebre y en casa. Escribo esto con los ojos cargados de lagrimas. La familia es lo más importante, después de la salud para disfrutarla. Abrazad a los vuestros, demostradles ahora que podéis todo vuestro amor. #familia #book #libro #Alberdi #Appleyard

Una publicación compartida de Tania Llasera (@taniallasera) el

També et pot interessar...