Els autèntics motius de la possible baixa de Rocío Flores de 'Supervivientes'

Rocío Flores s'estria pensant la seva presència al programa

Imatge de Rocío Flores
La filla d'Antonio David Flores tindria por sobre la relació dels seus pares | Instagram

'Supervivientes' s'assegurava un bon grapat d'espectadors amb el fitxatge estrella de Rocío Flores, que seguia els passos del seu pare, Antonio David Flores a 'GH VIP'. La presència de la néta de Rocío Jurado continuaria la història sobre la relació que té amb la seva mare.

En un primer moment la jove tenia clara la seva intenció d'ingressar en el concurs de supervivència, ara aquests plans podrien no fer-se realitat per un motiu que estaria desestabilitzant a Rocío Flores i que hauria fet que es replantegés viatjar a Hondures.

Possible conversa entre Rocío Flores i Rocío Carrasco

La filtració d'una possible conversa entre Rocío Flores i la seva mare, Rocío Carrasco, hauria preocupat molt a la jove que jura i perjura que aquesta conversa mai ha existit, tot i la insistència de la periodista Lydia Lozano, que assegura estar en possessió de proves sobre l'apropament entre les dues. La participació d'Antonio David i de la seva dona a 'Sábado Deluxe' no haurien ajudat al fet que Rocío estigui més tranquil·la, ja que remoure tantes dades i testimonis haurien causat en la jove una gran crisi nerviosa. A tot això se li pot sumar la por que la jove tindria de no saber el que passa a Espanya amb el seu pare i la seva mare, ja que des de fa anys estan en guerra.

La jove té el mateix nombre de suports que de detractors als platós en els quals es parla d'aquesta trama. En cas de confirmar-se l'existència d'aquesta conversa, Rocío hauria mentit al seu pare, al qual li ha assegurat que aquesta conversa mai ha existit.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari