Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb posat seriós

Mobilització per acabar d'una vegada per totes amb 'Sálvame': «Estem molt cansats»

'Sálvame' travessa el seu moment més complicat alhora que creixen els enemics

Des de fa anys, 'Sálvame' ha estat un pilar fonamental de la cadena, ja que li ha aportat beneficis molt alts. Tot i això, des de fa uns mesos tot ha canviat i no aconsegueix remuntar.

A més, per si no n'hi hagués prou, s'ha guanyat nombrosos 'haters' que estan fent ús de les xarxes socials per anar-hi en contra. Així, a través d'elles demanen la seva eliminació i es mobilitzen per boicotejar-ho dia sí i dia també.

'Sálvame' té seriosos problemes

Des que s'estrenés a 'Mediaset' cap al 2009, el programa presentat per Jorge Javier Vázquez ha estat força criticat. I és que la seva manera d'abordar la premsa del cor l'ha titllat de teleporqueria en més d'una ocasió. Però malgrat les crítiques, segueix en antena.

Això sí, és innegable que d'uns mesos ençà els atacs que rep 'Sálvame' s'han vist augmentats. Exactament, el punt d'inflexió va ser la docu-sèrie de Rocío Carrasco, on va revelar els presumptes maltractaments que li havia donat el seu exmarit, Antonio David. El seu testimoni va fer que el format i la productora que té darrere decidissin acomiadar-lo.

Des de llavors, els defensors del malagueny han esdevingut els principals detractors de l'espai de les tardes. I pràcticament diàriament l'ataquen per la seva defensa a ultrança de la filla de 'La Jurado'. Arremeten contra ell i també contra els seus membres com a Jorge o Carlota Corredera, entre d'altres.

Plató de Sálvame amb els col·laboradors
'Sálvame' és cada cop més criticat | Telecinco

Però no només aquesta situació ha provocat que les seves audiències baixin, sinó que també hi ha contribuït, per exemple, les polèmiques d'una de les seves presentadores. Ens estem referint a Paz Padilla, que ha protagonitzat veritables escàndols a 'Sálvame'.

Els més sonats han estat per les paraules sobre les vacunes contra el coronavirus o sobre la violència. Això sense passar per alt que també s'ha qüestionat la manera de tractar alguns temes, com ara la separació de Tamara Gorro.

'Sálvame' està en perill perquè molts espectadors demanen la seva retirada

'Sálvame' ha intentat recuperar l'audiència d'abans i fer callar les crítiques, i una d'aquestes mostres d'esforç és el fitxatge d'Adela González. Però malgrat els seus esforços, no aconsegueix remuntar com li agradaria.

És més, ha vist que a les xarxes hi ha els que no deixen d'atacar-lo i fins i tot de sol·licitar la seva eliminació de la graella. Aquests s'estan 'mobilitzant' per demanar als propietaris del grup que el retirin d'una vegada per totes. I per a això s'han creat 'hashtags' com ara #YonoveoSalvame.

Discussió a 'Sálvame' amb Belén Esteban
'Sálvame' incendia les xarxes cada tarda amb enuigs dels seus espectadors| Mediaset

Aquestes persones han manifestat els seus desitjos a través de missatges com a «Vasile, talla-ho ja. No es pot fer un programa de més de quatre hores diàries per incitar a l'odi, més dissabtes i diumenges amb succedanis d'aquest. Aquesta televisió no hi ha qui la suporti».

En aquesta mateixa línia també es poden llegir: «Apagueu aquesta teleporqueria», «Lamentable per a qualsevol persona amb principis» o «Quina merda».

Això sense passar per alt altres comentaris com a «A veure si ja desapareixeu», «És una màquina d'odi» o «Jo no ho veig i mai ho veuré. Les escombraries han d'anar al contenidor».

Fins i tot els atacs al format de 'La Fábrica de la Tele' han portat a voler boicotejar la cadena. Així, són molts els internautes que carreguen contra ella i demanen que no es vegi, a través del 'hashtag' #ApagonATele5.

I ho fan a través de missatges com per exemple: «Tots els programes són el mateix amb el mateix collaret» o «A les nostres mans existeix el fet d'aturar aquesta atrocitat d'espais».