Movistar #O cancel·larà el programa 'Likes' de Raquel Sánchez Silva

Representa el primer gran fracàs de la cadena

Raquel Sánchez Silva en Telecinco

Raquel Sánchez Silva a Telecinco | Telecinco

Des que Raquel Sánchez Silva deixés Mediaset a finals de desembre del 2015, sembla que no aconsegueix estabilitzar-se en el context professional. Després del seu drama personal, amb el polèmic suïcidi del seu marit, Mario Biondo, que encara segueix portant cua pels diversos problemes amb la família del difunt, la presentadora va tornar a Telecinco, però mesos després va acabar la seva relació amb la cadena i va anunciar el seu fitxatge per Movistar #O, presentant el programa 'Likes'.

Els programes en solitari de la presentadora no funcionen 

Tot apunta que el programa no arribarà als dos anys de vida —al febrer seria el seu aniversari—, ja que Movistar+ ha decidit cancel·lar l'espai d'entrevistes, segons Ecoteuve. D'aquesta manera, el programa faria la seva última emissió a finals de novembre o principis de desembre, convertint-se en la primera cancel·lació del jove canal.

El programa tenia l'objectiu de ser un dels plats forts d'entreteniment, com per exemple 'Late Motiv' de Buenafuente, encara que finalment no ha estat així després d'un intent de resituar-lo a la franja de sobretaula en directe, però l'audiència no ha acompanyat.

Després d'aquest fracàs, i el seu últim paper a 'Deja sitio para el postre' que va conduir a Cuatro, sembla que els nous projectes que presenta Sánchez no acaben de quallar, ja que, per exemple, sí que va funcionar l'última edició de 'Supervivientes' i 'Gran Hermano' on va participar, encara que no com a presentadora principal.
 

Pel que fa al nou projecte de l'extremenya, es tracta de 'Maestros de la costura', un Masterchef de la moda, que s'emetrà a RTVE, encara que de moment és una incògnita i no s'ha anunciat la seva estrena.


Comentaris

envia el comentari