'Mujeres y Hombres y Viceversa' s'enfonsa en el seu segon programa a Cuatro

Aquests podrien ser els últims dies del famós programa de cites

Sede de Mediaset
Seu de Mediaset | 20 minutos

Telecinco està fent front a la major crisis de la seva història. Alguns dels seus programes estrelles, aquells que tenien les millors audiències, passen per les seves hores més baixes i no aconsegueixen brillar per sobre de la competència com fa un temps.

Alguns exemples d'aquest dur moment són 'Mujeres y hombres y viceversa', 'Cámbiame' i, fins i tot, 'Sálvame', que no conquisten al públic. L'últim és l'únic que en els últims mesos està aconseguint remuntar una mica. 

Desastre a ‘Mujeres y hombres y viceversa’

Les últimes dades d'audiència publicades demostren que Mediaset, com a grup, pateix la migració del públic cap a altres cadenes. Una de les baixades més destacades i estrepitoses és la de 'Mujeres y hombres y viceversa'.

Telecinco decidia fa unes setmanes traspassar aquest programa a la seva segona cadena, Cuatro. Amb aquesta decisió, Paolo Vasile deixava clar que el programa de cites liderat per Emma García passa per les hores més baixes i ha perdut l'èxit que recollia fa uns anys.

'Mujeres y Hombres y Viceversa' no deja de perder audiencia
'Mujeres y Hombres y Viceversa' no deixa de perdre audiència | Telecinco

En la passada jornada per exemple, va obtenir a Cuatro únicament un 3,9% d'audiència, que suposa una baixada radical de 3,4 punts respecte al dia anterior. El canvi de cadena sembla no haver solucionat un problema que venia des de lluny, al contrari, segons les dades ho ha agreujat més, ja que és el programa que marca menor índex d'audiència de l'horari en el qual s'emet.

‘Cámbiame’ no remunta

Un altre dels programes que s'havia convertit en una forta aposta de Mediaset era 'Cámbiame'. Tot i els esforços, el programa també està tenint problemes molt seriosos. En la jornada d'ahir va obtenir un 9,8% de share, la qual cosa implica estar més de cinc punts per sota del seu gran competidor a aquesta hora, 'La ruleta de la suerte, que va obtenir un 15,5%. Aquesta dinàmica porta repetint-se un temps.

Cal recordar que l'espai dedicat als canvis de look ja va estar a punt de ser cancel·lat fa un temps, precisament pels problemes d'audiència. Tot i això, Telecinco ha decidit mantenir-lo en graella per un temps.

El equipo de 'Cámbiame'
L'equip de 'Cámbiame' | Telecinco

Ara a més Telecinco té un nou repte, de la mateixa forma que totes les altres cadenes que no són TVE i és competir en Prime Time amb la nova temporada de l'exitosa sèrie 'Cuéntame, estrenada aquest dijous amb un èxit d'audiència total, un 17,7%

En aquest cas, Telecinco va superar TVE, ja que va emetre el partit de Copa del Rei entre el Barça i l'Espanyol. Caldrà veure si, a partir d'ara, sense futbol, aconseguirà batre a aquest gran competidor.


Comentaris

envia el comentari